Den končí, já začínám pracovat

Dnes migréna.
Sviňa.
V poledne jsem se vypotácela z postele, abych stihla schůzku s hercem. Ještě před Vinohradským divadlem jsem zvracela do křoví, ale snad jsem to nějak ustála. Moc si z toho sice nepamatuju, byla jsem šťastná, že jsem nemusela bez vysvětlení zdrhnout.
Vždycky, když nechci vypadat jako idiotka, tak mi něco vstoupí do cesty a já musím ze svých nároků slevit. Tentokrát mi stačilo, že jsem tam prostě byla. Vyslechla jsem si nějaké požadavky a odkývala je. Vlak, pak postel.
Až teď jsem schopná něco dělat. Takže psát. 

Tahle písnička se mi neomrzela ani za rok.
Má téměř 8 milionů přehrání. 
Tady link na trochu jiné provedení.
Bohužel mi nejde zkopírovat i s videem, na stejné adrese je deset úplně jiných věcí.


Vám dobrou noc, sobě dobré ráno.


4 komentáře:

  1. Lucie, děkuji za odkaz ... tuto verzi jsem vůbec neznala! Jinak za mne - Richard Krajčo se snad ani nemůže omrzet :).

    Přeji Vám hodně sil a energie (máte pravdu, migréna je sviňa).

    OdpovědětVymazat
  2. Mně na těžké migrény nepomáhalo nic, vyšetření fůra i na CT, v bolestech jsem často prožila až třetinu každého měsíce, podle dr. jsem se s tím měla smířit. Nesmířila... zabrala až psychoterapie. Ne že by byla zcela bezbolestná, ale po roce jsem zjistila, že migrény odezněly úplně. Je moc fajn žít zase s volnou hlavou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušela jsem leccos, ale s hlavou jsem, myslím, v pohodě. S tou si rozumím - myslím psychicky. Zatím se ukazuje, že ten problém by opravdu mohl být od zubů.

      Vymazat
  3. Dobrý večer Lucie, taky mě ještě tahle silná, nádherná písnička ještě
    neomrzela...Je v ní naděje i smutek, někdy vyloudí úsměv na tváři, jindy vhání slzy do očí. Díky za verzi kterou jsem neznala, Věra

    OdpovědětVymazat