Čtivo na víkend




Hrozně se mi líbí slovo čtivo a kuřivo.
Kuřivo moc nevyužiju, protože moc nekuřivuju.

Ještě nevím, jestli budu o víkendu psát, protože čekám na scénosled, který mi pro první díl nové série SvB píše kolegyně. Náš tým se proměnil a stále ještě proměňuje, nejsme usazení, produkovat a točit taky bude jiný štáb. 

Takže si na chalupu beru čtivo, časopisy jsem si koupila na Designbloku - dva speciály od Design&Home a Flash Art neznám vůbec, tohle číslo je věnované filmu.
K tomu poslední knihu zápisků Bohumily Grögerové, která nedávno zemřela a knihu Evy Zábranové - dcery básníka a překladatele Jana Zábrany, jež prý aspiruje na překvapení roku. A k tomu se chystám na akci, kterou bych nazvala skok z mrakodrapu, neb se pokusím upéct dýňový cheesecake. Já! 


3 komentáře:

  1. Ahoj Lucie,

    Zabranova je skvela. Ja ted mam pripraveno toto: Vladimíra Čerepková - Beatnická femme fatale.
    Jinak skok z mrakodrapu bude jiste zabava.

    Hezky vikend
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na VČ se chystám hned potom. Měla jsem chuť na nějakej hezkej vztahovej román, ale nenašla jsem.
      Ahooj!

      Vymazat
  2. mila lucie,stoop! dynovy cheesecake nedelat! dyni miluju, cheesecaky taky, ale tahle kombinace je omyl, ma sestra ho delala, je dobra pekarka, ale tohle se nedalo jist,blaf,divny, radeji polevku s chili a zazvorem a klidne i kokosovym mlikem a nebo hodit do trouby s aromatickym syrem, ma sestra od tohoto dynoveho cheesecaku dyni nemuze ani citit:-)))) (5lidi zhodnotilo,ze ten dynovy cheesecake je blivajz-a byl .. dokonce skoncil v kosi,a toja,sezeru vcelku vsechno)

    OdpovědětVymazat