Indiánské léto po dvaceti letech

V sobotu jsme se vypravili na mšenské koupaliště (nádherně zrekonstruovaná plovárna z třicátých let) na akci 20. výročí natočení filmu Saši Gedeona Indiánské léto. Ten se částečně točil zde na koupališti, i v ulicích Mšena a hrála v něm skupina Brutus, která skoro do jedné hodiny ranní koncertovala i teď. Nejdřív se promítal film, pak volná zábava. Někteří nevydrželi a vlezli si do legendární vany s ledovou vodou a jablky.

Ve frontě na klobásu vyslechl můj muž tenhle intelektuální rozhovor:
1. MUŽ: Ten film jsem viděl potřetí a pořád nevím, vo čem to je.
2. MUŽ: Klid, to bude tím filmem.




8 komentářů:

  1. Ledova voda brrr jabka jam jam .Rozhovor me rozesmal ale ja take nevim o cem je to bude asi tim ze jsem ho nevidela.Jinac to vypada ze jste mely prijemny vecer.

    OdpovědětVymazat
  2. Já tenhle film miluju! Byl to jeden z prvních filmů, který jsme mému tátovi a sestře vezly s mámou z Čech do Anglie, aby v dobách, kdy ještě nebyl internet, měli k dispozici české filmy:) Pro nás se ségrou to je kultovní záležitost ... ty hlášky: Tak vidíš ... a co vidím?.)) Krásná Klára jako ošklivka a jablečná koupel, kterou se sestra v dobách svého focení londýnských umělců inspirovala a nafotila sérii ve stylu Indiánského léta. No, prostě se ve mně teď zvedla vlna nostalgie, tak děkuju, je to příjemný:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem chytla okamžitě nostalgii. Krásnej film, úplně zázračnej. Ale asi ne pro všechny.

      Vymazat
  3. miluji ten film, stejne jako to koupaliste....

    Cekam, kdy Sasa zase neco krasneho natoci..

    Hezke leto

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diváci se ho ptali, ale vypadá to bohužel, že se nechystá. Škoda. Ahoj, Kytko!

      Vymazat
  4. Brutus je moje srdcová záležitost,jen co jsem tady, jsem se ještě netrefila do jejich koncertu u nás v LN ve Stromovce. Doma mám ale všechna jejich CD a film si zkusím zase osvěžit. Snad je na Ulož to. Je fajn, že si čistíš hlavu i jinak, krásné další dny , zdravím Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl to nářez, i když složení kapely se už dost proměnilo. Od soboty mi v uších zní Opijém se, opijém se ... :)

      Vymazat