3+2+já

Vím, že sem chodíte, i když já nic nového nepřidávám.
Aspoň nakouknout ... co kdyby.
Tak teď!



Dnes jsem přemýšlela, co napsat, když hlídám tři holky a nebaví mě popisovat, kde jsme byly, co jsme dělaly, co všechno ty šikulky umějí, jak si nechtějí čistit zuby, taky jsou věčně od něčeho zaprasený, dneska nesnědly kančí na víně a radši si daly párek, a tak. No a časové mezery, kdy koukají na stupidní programy v tv, samozřejmě využívám k psaní. 
Vyfotit nic z domova (chalupy) taky nemůžu, protože bordel na n-tou, to víte 3 děti a 2 psi - po sobě si neuklidí nikdo a já nejsem úžasná Lucie Living, která by to zvládla s noblesou levou zadní a ještě by si do vázy strčila kytku. To vážně obdivuju! Takže jen fotka zahrady, a to musím mít spodní kantnu metr nad zemí, protože do metru je taky nastláno.

Takže zůstávám Lucií bez Living, jdu si převlíknout triko, neboť mi do výstřihu při psaní (a jedení zároveň) napadaly maliny a než jsem si na to vzpomněla, tak jsem si je tam rozmačkala. Ve filmu by to možná vypadalo eroticky, ale in natura je to fuj. Pak myčka, pračka, manžel ... znáte to. Jo a fotbal! Včera to byl nářez.

18 komentářů:

  1. Lucii Living taky obdivuji, na tu teda nemám! A Ty si z toho nic nedělej, naopak, dělej tak, aby to dobré bylo! Jsou všichni spokojený? 3+2 a i Ty? Jestli ano, tak nic neřeš, kančí zbylo na Tebe a jinak jsou prostě prázdniny.... A za pár dní sem můžeš šoupnout ze stejných důvodů třeba jen oblohu a stejně sem zas ráda přijdu kouknout, co kdyby....M.

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie, prosím, zůstaňte Lucií, tou svojí!!!
    Magda

    OdpovědětVymazat
  3. :D:D:D:D Minimálně jsem se dobře pobavila.. a potěšilo mě, že bordel mají i jinde :D:D:D

    Krádné léto!!

    OdpovědětVymazat
  4. Máme Vás rády/ rádi/ proto, že jste takové, jaké píšete, že jste :-) Jiřina

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den Lucie, chodím sem ráda, líbí se mi, že si na nic nehrajete a jste taková normálně prima :-)

    Přeju Vám hodně úspěchů a krásné letní dny. Zuzka

    OdpovědětVymazat
  6. Vzdyt prazdniny jsou od toho aby se co nejmin delalo a hodne zilo ,bordel pocka .Moc me pobavila predstava rozmackanych malin ve vystrihu.Uzivejte si prazdny.

    OdpovědětVymazat
  7. Klasické nenavoněné prostředí domova, které je tak naturalistické až je mi vlastní ;-) Myslím, že to, co popisuješ, je prostě život a nemá cenu ho nějak uměle měnit, stačí ho prostě žít! ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  8. Jo, jo moderní možnosti, být o všem informován, jsou někdy zbytečným zdrojem porovnávání toho, co je neporovnatelné:-)
    Nejdůležitější, když se člověk cítí dobře v čem žije!!!
    Neumím si představit, dělat dobrou autorskou práci a přitom běhat po bytě s vysavačem!
    Dnes je větší umění zůstat svá a spontánní a to dělá váš šarm, není třeba nic měnit:-)))

    OdpovědětVymazat
  9. Lucie, patřím k těm, co chodí na váš blog..."co kdyby"....a když pár dní nestíhám, tak se těším, že tam bude víc dní, než které jsem stihla přečíst a mám to jako kousek knihy...takže, prosím, každý den aspoň pár řádek...co kdyby.

    OdpovědětVymazat
  10. Však ono se říká : bordel v bytě, šťastné dítě :-D a on to za Vás/za nás nikdo neuklidí :-) tak krásné prázdniny všem! Hanka

    OdpovědětVymazat
  11. Lucie je tu pohoda, je s tebou sranda...to stačí, vlastně je to úplně nejvíc:-) Každý máme své limity a priority a originál se neporovnává:-) Krásně ležérní léto ti přeju!

    OdpovědětVymazat
  12. Lucie, tedy díky za poklonu, ale musím se smát, zrovna včera jsem povolala na pomoc odbrníky a nechala uklidit dům úklidovou firmou...nádhera - tohle bych tedy já nezvládla :-))), asi po odjezdu instatních i jiných prázdninových návštěvníků opět využiju :-). Ale kytku do vázy ,tak to zase jo - to můžu:-). A i mě se u vás líbí a zase umíte vytvořit něco co zůstává...to pořádek opravdu není :-))). Mějte všichni prima léto na chalupě!

    OdpovědětVymazat
  13. Milá Lucie,
    zůstaňte tou Lucií, kterou mám tak ráda, protože jste AUTENTICKÁ.
    Těším se z každého Vašeho příspěvku. Oooooooooo.
    Marková

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný příspěvěk, takhle jsem se už dlouho po ránu, před odchodem do práce, nenasmála.
    Hezký den přeji. Milena

    OdpovědětVymazat
  15. Hlavne NIC nemenit!!! Me to dodava silu byt taky sama sebou.

    OdpovědětVymazat
  16. Je jaká je....... a to se mi líbí. Těším se na každou fotku a komentář. Díky že píšete.
    Hezké prázdniny přeje Irma

    OdpovědětVymazat
  17. Souhlasím s Michaelou !!! Jsem ráda, že je nás víc.
    Lucie, přeji hodně dobrých nápadů při psaní a krásné dny na chalupě.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  18. Lucie, to je pro mě tak povzbudivý příspěvek! Díky za něj! Cením si upřímnosti, jsi skvělá. Má domácnost je v chaosu a mou zahradu pohlcuje příroda, jsem tak ráda, že v tom nejsem sama...Krásné prázdniny!

    OdpovědětVymazat