Vycházející hvězdy




Dnes jsme se byly se Stelou podívat na přehlídce studentských filmů střední reklamní a umělecké školy Michael. Nešla jsem tam s velkým očekáváním, spíš jsem chtěla Stele ukázat, že existuje i jiná cesta, než jsou normální netvůrčí střední školy.
Ovšem byla jsem naprosto u vytržení z toho, jak většina těch filmů a filmečků byla výborná. To jsem vůbec nečekala. Leccos jsem si odnesla i sama pro sebe a Stele se to taky moc líbilo. Ta by tam nastoupila hned!
Smekám.



6 komentářů:

  1. K Michaelovi bych nastoupila hned i já...nebýt stará.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já, Aranel. Škoda, že taková škola neexistovala už dřív.

      Vymazat
  2. Jednou jsem o nich psala i pro četku, když studenti tvořili reklamní kampaň do vlaků. Taky mě spousta jejich nápadů zaujala. A jako střední škola pro tvůrčí dušičku, kterou Stella určitě je, se mi to zdá fajn. Domi to ale mine. Když její tatínek viděl, kolik platíme u soukromý zubařky, rozhodl se, že půjde povinně na medicínu:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ať jde Domi radši na práva, mé kamarádky lékařky nemají spoustu let žádný uspokojivý soukromý život. Jenom dřou a studují :)

      Vymazat
  3. To je vždycky ta lepší varianta, když jde člověk někam bez očekávání, pak ho událost může jen překvapit ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Lucie,
    život píše neuvěřitelné věci.
    http://img.superspy.cz/sex-vztahy/1646-mazec-cekam-dite-se-svym-dedeckem-fakt-ho-zeru
    přijde mi, že za tím může být i úplně jiný příběh, o zneužití několika generací.
    omlouvám se ale prostě to nešlo neposlat.
    moc děkuji za váš blog :-)
    Renata

    OdpovědětVymazat