Mezi večírkem a spánkem







Na párty jsem nakonec šla. 
Před pár minutami jsem přijela taxíkem domů. Přemýšlím, jestli ještě psát scénář, ale asi ne, neb ráno musím vstávat se Stelou. Těší mě velmi, že naposledy v tomto školním roce.
Kabelku jsem si nakonec nekoupila, protože jsem šla do DKNY a cena té, co se mi líbila, byla skoro osm tisíc. To znám teda za tu cenu lepší požitky. Třeba jakékoli cestování. A když jsem pak ve vlaku cestou zpátky četla rozhovor s jedním ekonomem, který říkal, že my, Husákovy děti, na tom budeme s důchodem zdaleka nejhůř, tak jsem byla ráda, že jsem si ušetřila osm tisíc na penzi. 

Večírek fajn, herci fajn, styděla jsem se cokoli fotit, tak jsem si vyblejskla aspoň Martina Krause, který nám hraje v seriálu zubaře a jeho odborného poradce (mého zubaře), který mu na place radí, jak a co vzít do ruky. Vrcholem jejich spolupráce bude zřejmě to, že si pan herec vyzkouší zubařit na živých lidech, jsem zvědavá, kteří zubařovi kamarádi to odnesou.

Prázdniny. Hurá!

14 komentářů:

  1. Ahoj Luci, Krause mam moc rada a tesim se na nedeli. Ale hlavne, DNES NAPOSLED SKOLA A SVACINYYYYYY. Uzivej prazdnin.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, on je děsnej pohodář, vtipnej. Prázdniny hurá, kdybyste byli na chatě, zavolej, můžete přijet na návštěvu! Pa.

      Vymazat
    2. Nějak tam budeme,tak to treba klapne.

      Vymazat
  2. Lucie jsem babka důchodkyně a Váš blok žeru.Těším se na seriál.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já žeru, že babky důchodkyně čtou můj blog a vůbec, že se umí pohybovat ve virtuálním světě. Ahoj!

      Vymazat
  3. Dobrý den,
    ty joo, 8tis za kabelku bych taky nedala ,,, Už se těším na neděli,konečně bude něco v Tv :) Ze zubaře mám fobii, chudáci ti,kteří se Martinovi dostanou pod ruce:)
    Mějte se fajn,
    Petra

    OdpovědětVymazat
  4. Luci škoda , žes o večírku nevěděla dřív , nějakou bych Ti uháčkovala! Jestli se Ti nějaká háčkovaná líbí, dej vědět, já ji vezmu hákem! U mne je ta, co jsem dělala důchodkyni -aktivní Anně. Tobě třeba psaníčko, nebo tak něco. Přeji Stele a hlavně Tobě krásné prázdniny,užijte si to holky, bez tý otravný školy. A ty koláčky, to je Tvoje práce? Super , tyhle malinké jako nehet se pekly na svatby na Kolínsku. Moje dvě tety, já a mamka jsme kdysi na moji svatbu stejných, snad ještě menších upekly dva prádelní koše velký.Nejdražší kabelku mám asi za 1800 kč koženou aktovku jakoby a tehdy jsem si říkala, páni...tu mám za ty prachy do smrti!Mávám a krásné volné dny. Marcela Hmmm zubař září na fotce, asi velmi positivní člověk, sympatický.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Luci, jsem skoro důcodkyně a od 57 let mě nechtějí zaměstnat. Na Tvůj bog chodím každý den a čekám co zase napíšeš. Už se těším na seriál. I když nejsem babka:))) Ale budu 26.7. 2014 asi. Moc zdraví Irma

    OdpovědětVymazat
  6. Luci, me se to moc libiloooooo. Zase neco normalniho, co neni prekombinovany. Tesim se na dalsi dil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až na tu sponku z králíkova ucha na talíři. Odkdy se jí králík s hlavou?

      Vymazat
    2. králičí hlava je mojí mamky největší pochoutka

      Vymazat
    3. Těžko vysvětlovat, že ve scénáři to bylo jinak. Stejně jako další věci :)

      Vymazat
    4. Králičí hlava je určitě pochoutka...ale ne s ušima...to bych se divila :-) Můj tatínek choval králíky několik let a mí synové na jejich mase "vyrostli"...moje maminka z králíka zpracovala kde co...ale uši fakt ne :-)

      Vymazat
  7. v sobotu jsem Vás viděla na PRIMĚ!! :) seklo Vám to ! :)

    OdpovědětVymazat