Ostrov svobody

Moji milí.
Před třemi lety jsem začala psát tento blog.
Nechápu, proč jsem nevydržela ještě jeden den, aby měl hezčí datum narození. Ale to jsem celá já. Nejlepší pro mě pořád zůstávají spontánní vytrysknutí. 

Děkuju za nabídky (které tu a tam přicházejí), abych svůj blog začlenila pod nějaké periodikum, web apod., čímž bych významně rozšířila počet svých čtenářů. Nerada bych, aby to znělo neskromně, ale nestojím o to. Proto nemám svůj blog na fb, nepropaguju ho ani jinde. Kdo si ho najde, ten si ho najde. Největší cenu má stejně asi pro mě, rodinu a kamarády. Ale i vy všichni ostatní, které většinou neznám, jste vítáni.
S komercializací mého blogu by samozřejmě přišla mnohem větší autocenzura, bála bych se jen tak něco plácnout a mnohem víc bych se kontrolovala. A v tu chvíli by pro mě tohle svobodné psaní přestalo mít smysl. Určitě mi rozumíte.

Pokud jste se mnou rádi, je to potěšení i pro mě. 
Nemusíte se mnou vždycky souhlasit, i ve mně se to často pere. 




Jelikož se blíží prázdniny a dovolené, připravila jsem pro vás tři balíčky knih, které by vám mohly léto zpříjemnit. Předem upozorňuji, že všechny jsou mnou přečtené, takže někde se i kapka kávy může objevit. Ale aspoň to budete mít i s mým otiskem.

Dle mého:
1 - trochu cestování, trochu erotika ... odpočinkové
2 - ženské romány + muž Viewegh 
3 - v tom nejlepším slova smyslu náročné

Pokud byste měli zájem, napište se mi do komentářů a připište, o který balíček byste stáli.
Nemusíte mě nikde uvádět, ani lajkovat a stejně můžete vyhrát! Kdyby bylo víc lidí na 1 balíček, proběhne v pondělí 9.6.2014 losování. To miluju! 

Hezký víkend!

77 komentářů:

  1. Zdravim
    Lucia, myslím že ten balíček 2 by stál za prečítanie. Tak ako aj rada čítam Váš blog, aspoň sa na nič nehráte. Pekný deň.
    Sylvia Poprad

    OdpovědětVymazat
  2. Jedničkáááááá Martina Mnichovo Hradiště

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, zdravím Vás, Váš blog jsem objevila čistě náhodou a i když celkem nedávno, mohu konstatovat, že jsem na něm už závislá. Líbí se mi Váš styl psaní, otevřenost. Děkuji, že mi Vaše řádky zpříjemní den a pokud bych si mohla vybrat tak knihy z balíčku číslo 1. Krásný den Martina z NOVOHRADSKÝCH HOR

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem Čech a mám si ujít něco, co je zadarmo?
    CHCI DVOJKU:-))))
    Ale k Vám, Lucie chodím i tak ráda!
    Magda - z města planých růží (to jako fákt)

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den,Lucie,
    už pár měsíců čtu vá blog,ani nevím kde jsem na něj narazila, ale čtu vás ráda.
    Balíček č.2 by se mi líbil,pokud bych vyhrála,ale s tím moc nepočítám,nemám na výhry moc štěstí:)
    Krásný den,
    Petra

    OdpovědětVymazat
  6. PRotože blogování je časově náročné, tak někteří z toho chtějí mít i trochu ten jiný prospěch, tak to chápu, ale jsem ráda, že to někteří cítí i jinak. Má US kamarádka přesně v tomto byznysu pracuje, tak vím, co kdy s čím a jak propojit a na jedné straně zajímavé, na straně druhé mě toto děsí. Vybrala bych si trojku, ale jen by mi tady ležela, tak se nezúčastním. Jen jsem chtěla napsat, že se mi líbí, že někdo píše blog jen tak - vzácnost. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jééé, tak já prosím variantu číslo 3!!! :-) Tak doufám, že to losování proběhne rychle a bezbolestně a že si budu mít co číst:-) Adéla

    OdpovědětVymazat
  8. Lucie,
    děkuji, že k Vám mohu nakukovat. Cítím se tam vždycky moc dobře.
    A. Eva

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji za Váš blog, je mi tu hezky, a těším se na adrenalin při losování o balíček č. 3 :-)
    Ať vás nepřestane bavit blogovat přeje
    Martina J. z Prahy

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný slunečný den Lucie,zkusím štěstí a budu doufat,že vyhraju balíček číslo 1 !!
    Martina z Jirkova

    OdpovědětVymazat
  11. Dobré ráno Lucie. A to je ten nejlepší způsob, jak zjistit, kolik nás pro Vás neznámých chodí rádo prečíst si něco hezkého na Váš blog. Díky za něj. A balíček č. 2 je pro mě na léto ideální. :o) Lucie od Brna

    OdpovědětVymazat
  12. Lucie, blahopřeji k třetím narozeninám. Úžasný, upřímný blog. Příběhy, události, radosti i trampoty tak jak nám to život servíruje přímo před nás. Nic uhlazeného. Jsem ráda, že jsem Vás našla.
    A navíc. Balíček knih.......... Fajn. Pokud se můžu odvážit, stála bych o set č.2, a pokud bude vonět po kávě, tak to bude to pravé ořechové.(vlastně kávové). Děkuji. Věrka

    OdpovědětVymazat
  13. drink.more.tea zavinac seznam.cz31 května, 2014 10:13

    Gratuluju! je hezké mít někde takový kousek místa pro sebe

    Třetí balíček vypadá dobře
    pěkný den, Andrea

    OdpovědětVymazat
  14. Gratuluji k tříletému výročí. Také jsem ho letos oslavila. Mám vždycky velkou radost, když ke mě na blog zavítají noví lidé. Jako oslava balíček knih, to je prima nápad, ráda bych četla. Zájem bych měla o balíček č. 2, už se vidím někde v parku s knížkou někde pod stromem. bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  15. Milá Lucie, gratuluju k výročí! Pravidelně Vás čtu od článku, kdy jste řešila, co pro paní učitelku na konci roku. Nechala jsem se inspirovat :-) Ne ve všem s Vámi vždy souhlasím, ale právě proto sem chodím tak ráda! Pokud bych si mohla vybrat knihy, tak bych prosila balíček č. 2. Krásný den, Alena H.

    OdpovědětVymazat
  16. Blogu, všechno nejlepší k narozeninám!
    Já bych si vybrala balíček 1 a 2. Skromná, co?
    Krásný víkend. Jana H.

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. Krásný den přeji, Lucie :)
    Váš blog jsem objevila poměrně nedávno, ale chodím si tu počíst moc ráda. Velká gratulace k třetím narozeninám a ať Vám to dobře píše :-)
    A pokud bych si mohla vybrat, ráda bych balíček č. 3.
    Krásný víkend
    Jana

    OdpovědětVymazat
  19. Trojku! A moc gratuluju blogu k narozeninám a tobě, že máš stále chuť se s námi podělit o kus svého života. Čtu tě moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  20. Já Ti gratuluji k Tvým třetím narozeninám a díky moc za tuhle skvělou šanci s knížkama! Mne zaujala 2.a 3. Dvojka možná trochu víc...Měj se krásně a piš dál, já sem k Tobě chodím každý den na počtení s kávou a ráda!. A jedno máme společné, i na mých knihách je poznat, že jsem je četla! M.

    OdpovědětVymazat
  21. číslo 3 :) a blogu přeji jen to nej! mám moc ráda váš smysl pro humor :) Jana, Vizovice

    OdpovědětVymazat
  22. Milá Luci, třetí rok- bože to je krása- já mám třetí měsíc a včera byl první den, kdy jsem nestihla ani řádku...doufám, že naposledy..stejně tak jako pro tebe si dělám blog hlavně pro sebe..sice jsem ten typ člověka, který tam nacpe své děti, svá vnoučata, svou tchyni :o)) ale přesto to v první řadě dělám pro svou radost..i když se přiznám,že pokud najdu nějaký hezký komentář..zahřeje mě...koukám, že po vyhlášení nějaké výhry se zvětšuje i návštěvnost:o)...já si nebudu psát o jaký balíček mám či nemám zájem..předpokládám, že vše co čteš a pokud už to nabízíš má něco do sebe..a tak pokud nějaký vyhraji..budu se z něj těšit a odvezu ho až za oceán s sebou na prázdniny..tvá !ucmrndaná káva" se smísí s vodou z oceánu, protože já pravidelně knížky od vody zničím..pokládám si je totiž na břicho, které mám většinou mokré od vody:o))a tak většinou na konci čtení zdvojnásobí objem...takže pokud má kniha 600 stran na začátku , domnívají se mnozí, že jsem přečetla nejméně těch stránek 1000..ještě mám jeden zlozvyk, že ohýbám rohy tam, kde právě dočtu..všichni v rodině mě za to peskují a mají pravdu..jinak u nás jsou knihy tzv. putovní...o dovolené je přečtou všichni:o)....měj se moc hezky a doufám, že i po další roky nás budeš těšit tvými příspěvky:o)...Inka

    OdpovědětVymazat
  23. Milá Lucie, i když nepřispívám komentáři, tak všechny Vaše příspěvky mám přečtené a vždy se nedočkavě těším na nové. Mě by potěšila 2. A gratuluji k výročí blogu. Veronika V.

    OdpovědětVymazat
  24. Gratuluji k výročí blogu a těším se na další léta s Vámi. Čtu Vás téměr od samého začátku :)
    A poku si můžu vybrat, tak beru 1.
    Přeji krásný víkend.
    Draha T.

    OdpovědětVymazat
  25. Lucie, gratuluju k tříleté výdrži a obdivuhodné otevřenosti. Jsi odvážná, já se o čemkoliv soukromém psát bojím...nejvíc od doby, kdy jedna zlá bytost měla pocit, že ví o mém životě víc než já. Psát blog je úžasná zábava, je ale těžké najít tu hranici kam až, aby se to neobrátilo proti tobě.
    Tvé příspěvky miluju. Díky.
    Knihy si nemůžu dovolit jiné než ty, které musím vrátit. V létě tu svou zásobu zase budu cpát do krabic, tak si nesmím přidělávat práci:-)

    OdpovědětVymazat
  26. Blogu přeji všechno nejlepší :) Balíček jedna se mi moc líbí :) Terka

    OdpovědětVymazat
  27. Moc ráda Vás čtu a blogu přeju, ať zůstane takový, jaký je.
    Brala bych dvojku.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  28. Mě by nejvíc potěšila trojka. A blogu přeju všechno nejlepší!!

    OdpovědětVymazat
  29. Dobrý den Lucie, jsem ráda, že jsem si Váš blog našla, je pro mne příjemný osvěžením a vždycky se nějak pobavím. Na léto čtení, to láká, láká. Asi by se mi líbil balíček č. 1., odpočinek potřebuju jako sůl, ale i dvoječka je super, ženské čtení, hmm. A trojka? Ta by mne třeba duchovně pozvedla. Neumím se rozhodnout. Kdyby se na mne usmálo štěstí, nechám to na Vás, překvapení mám ráda! A.

    OdpovědětVymazat
  30. Přeji Vašemu blogu všechno nejlepší!!!

    Kdyby se na mne usmálo štěstí a byla bych vylosována... líbila se mi 3.

    Elushka

    OdpovědětVymazat
  31. Milá Lucie, gratuluji k výročí - to je ale výdrž:-)), váš blog čtu moc ráda. Sama umění písemného vyjádření neovládám ( sloh na Základní škole byl nic moc), ale díky balíčku číslo 2 jsem se donutila napsat pár slov. Mějte se moc fajn a mimochodem " Kolotoč" se mi fakt líbil.

    Jana S.

    OdpovědětVymazat
  32. Dobrý den Lucie. Váš blog jsem objevila náhodou. Ráda se u něj zasměji..........a někdy si říkám,celá já:-).Ať se Vám stále daří. Hanka

    OdpovědětVymazat
  33. Dobrý deň, rada sa zúčastním a vyberám si balíček 1.
    Váš blog je skvelý a som rada, že píšete takmer každý deň. Len tak ďalej!
    Danka, Považská Bystrica

    OdpovědětVymazat
  34. Právě pro tu nekomerčnost bez kalkulu, ryzost kávy stékající po hrnku a psaní o všednu - patří váš blog pravidelně mezi moje snídaňové rituály v práci. Balíček beru trojku. Udělej si ráj mám přečtený, ale klidně ho pošlu o dům dál, kde udělá radost. Není nad recyklaci. Kafa

    OdpovědětVymazat
  35. Lucie, já si dovolím tykat, protože mě při čtení tvého blogu přijde, jako bychom se dávno znaly. Ani už nevím, kdy a jak jsem ho objevila, ale už mi každodenní rituál nakouknutí zůstal. Cením si tvé upřímnosti, otevřenosti a spontánnosti, té jako Beran obzvlášť, mám to totiž taky tak. Když mě něco popadne, musím to učinit hned. A pak teprve rozvažuji, zdali je to košer. No, velké "průsery" jsem se svou ohnivou povahou neudělala, tak je to snad o.k. Pokud by los padl na mne, je jedno, který balíček knížek zvítězí, knížek není nikdy dost. Gratuluji k blogovým narozeninám a těším se na další počtení. Děkuji za nápad poslat knihy dál, budu se opičit. Měj se hezky, Radka

    OdpovědětVymazat
  36. Přeji krásné blogonarozeniny! A ještě jednou děkuji. Já bych si nejvíc přála jedničku - jedině oddech a cestování dokáže teď má hlava pojmout. Ale můj ideální balíček bych složila ze tří kousků z každého s hrou o manželství do provance jako sen k mému životu po životě. Marie

    OdpovědětVymazat
  37. Uff, já se lekla, že s námi končíte. To mám radost, že jde "jen" o narozky. Vše nej přeji a těším se na další čtení bez cenzury. Jednička by na léto bodla. Zdraví ikonka z Mělníka

    OdpovědětVymazat
  38. Jůůů :). Teda musím přiznat, že já bych si asi hodně početla v balíčku číslo 2 :D.
    Mějte krásný víkend.
    Kateřina

    OdpovědětVymazat
  39. Taky jsem se bála, že končíte. To by byla věčná škoda. Čtu vás pravidelně.
    Tak hodně dalších čtivých let.
    Jednička.

    OdpovědětVymazat
  40. Luci velka gratulace. ..ja jsem zamerenim na jine knizky, tak pro me nic��

    OdpovědětVymazat
  41. Jste skvělá, Lucie. Osobní díky za rozhodnutí zůstat si sama na svém ostrově. A když se soutěží, nebudu kazit hru - vybírám knihobalíček číslo 1, kvůli té Francii.

    OdpovědětVymazat
  42. Lucie, gratuluji ke tříleté vytrvalosti!
    A obdivuji, kolik dokážete přečíst NOVÝCH knih. Od určité doby se téměř jen vracím k již dávno přečteným. Zamyslela jsem se nad třemi balíčky a tohle mi vyšlo:
    3. V dobrém slova smyslu náročné jsou pro mě moc náročné (za tahle slova bych si před deseti lety urazila ruce v zápěstí)
    2. Ženské romány pro mě končí Jihem proti severu a vybranými prvorepublikovými škváry
    1.Odpočinkové - pro ty hlasuju. Nějaké to jídlo, trochu levandule...

    P.S. A taky obdivuju, že své knihy dokážete poslat dál. To prostě neumím, mám k nim majetnický vztah. Neumím si ani knihy půjčovat v knihovně, prostě je musím vlastnit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renato, mám taky vlastnický vztah, ale už jsem se rozhodla si nechávat jen zlomek z nich, protože za chvíli by byly i v lednici. Takže pokud vím, že se na knihu v brzké době nevrhnu znovu, jde o dům dál ...

      Vymazat
  43. Renča, přiznávajíc se, že v uplynulých 3 týdnech přečetla celý blog (díky za něj!), viděla celé Ententýky a zakoukala se do krásného domu, chce soutěžit o balíček č. 3 :-)

    OdpovědětVymazat
  44. všechno nejlepší k výročí a hlásím se do losování o balíček č.3 p

    OdpovědětVymazat
  45. Moc ráda vás čtu a doufám, že budete blog vést ještě dlouho a dlouho!
    Mě by se líbil balíček s číslem 3.
    Krásné léto, přeju.))

    OdpovědětVymazat
  46. Jarka od Poděbrad01 června, 2014 14:41

    Moooc gratuluji k úspěšnému blogu Lucie,chodím si počíst pravidelně,ale jsem tak trochu lajdák na komentáře.Mě by potěšil balíček č.2.Zdraví Jarka od Poděbrad

    OdpovědětVymazat
  47. Dobrý den, podezírám vás (v dobrém myšleno!) z narcisismu, protože když hodíte do placu něco zadarmo, máte jistotu, že bude reagovat spousta lidí :-). No, nejsem jiná, já, malá česká učitelka, co si knihy jinak půjčuje v knihovně :-) Tak se hlásím o balíček č. 2 (páč na Viewegha je v knihovně dlouhá fronta rezervací). Gratuluji k blogovacímu výročí a obdivuji nadhled a otevřenost. Já mám také potřebu psát o svých denních zážitcích, ale blog veřejný nemám, hrozně by mi vadilo, jak mě "znají" cizí lidé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pando, díky, pravda je, že zrovna včera se na mě dívaly dvě ženy a něco si šuškaly a pořád si mě prohlížely ... tak jsem si říkala, jestli to nemůžou být mé čtenářky. Ale ty by to snad řekly :)

      Vymazat
  48. Lucie, jsem ráda, že píšete už 3 ROKY!!!!! I já jsem víceméně náhodou objevila váš blog. Je pro mě příjemným čtením (většinou u něj tak trochu prokrastinuju - mám vás v oblíbené záložce - jako jediný blog!!!!! abych jen "klikla" a byla u vás ), někdy se zasměju, někdy dojmu, někdy nesouhlasím, ale většinou se FAKT bavím!!!!!
    Balíčky s knihami jsou super - většinou jsem z každého něco četla...tak přenechávám těm, které potěší jako celek.

    OdpovědětVymazat
  49. Milá Lucko, jsem moc ráda, že jsem měla tu čest tě poznat i osobně.... jsi inspirativní žena a nebýt tohoto blogu, tak znám o jednu úžasnou ženu méně.... takže taky velká gratulace... přeji trochu se zpožděním, protože včera jsem byla mimo net - křtila jsem svou novou knihu - a musím se trošku pochlubit - tentokrát nejen jako autorka, ale i jako vydavatelka :-)) jupííí ...... a když už budeš losovat, tak já prosím hromádku 1, potřebuji trochu oddechu :-)) Krásný den a ať ti to píše i nadále :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moniko, moc gratuluju, tušila jsem, že se jednou takto zařídíš, jsem zvědavá, jakou s tím vydáváním budeš mít zkušenost. Těším se!

      Vymazat
  50. Dobrý den Lucie, ráda trávím čas na Vašem blogu. Nestylizované fotografie a komentáře, to mě baví. Takže díky. Ráda se zůčastním soutěže o balíček č. 1. Renata T.

    OdpovědětVymazat
  51. Baví mne číst váš blog, cítím se být trochu součástí vaší rodiny:)) A prosím o zařazení do slosování o balíček 1. Díky Alena z Brna

    OdpovědětVymazat
  52. Milá Lucie, Váš blog je léčivý! Děkuju a doufám, že vydrží(te). A prosím zařazení do losovacího bubnu o trojku. Mimochodem, mohla bych Vám poslat předposlední Art a Decoration ? Přišel mi dvakrát....Ester

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oj, toť krásná nabídka, napište mi, prosím na lucie.smich@seznam.cz a dohodneme se. Díky!

      Vymazat
  53. Za me 3, za fajn cteni na tvem blogu dostat jeste bonus - knihy, to je parada!
    a velke gratulace k narozeninam

    OdpovědětVymazat
  54. Milá Lucka, ste pre mňa tá šálka kávy,ktorá povzbudí, pri ktorej sa zamyslím, pobavím.... Prosím o zaradenie do ylosovania pre jednotku.
    Eva

    OdpovědětVymazat
  55. casto se tady smeju, mnohdy nesouhlasim a hodne premyslim, proto se mi tady tak libi a hrozne rada tento blog ctu :)
    libi se mi cislo 3! Market, ma.cet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Milá Lucie, děkuji za báječné tři roky ve Vaší společnosti. Váš blog je pro mne denním chlebem a díky zajímavým odkazům i rozcestníkem... Přeji hodně inspirace a těším se na další roky :-) ... dárečky pro čtenáře jsou moc milé, díky za ten nápad ... skromně se připojuji k fanynkám balíčku 1. Marcela Z.

    OdpovědětVymazat
  57. Milá Lucie, taky děkuji za Váš blog, který je krásnou inspirací do života - daří se Vám krásně skloubit život obyčejné ženské s tou hvězdnou a to může nám ostatním dávat naději, že každá obyčejná ženská může být hvězdou a že každá hvězda je vlastně jen obyčejná ženská:)
    Ráda se zúčastním losování o balíček č. 3..Silvie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se mých zkušeností týče, největší hvězdy jsou v soukromí ty nejobyčejnější holky. Herečky, režisérky a tak. :-)

      Vymazat
    2. Tuším, že to tak nějak bude :)

      Vymazat
  58. Dobré ráno.....dostala jsem se na Váš blog čirou náhodou (v práci jsem se brouzdala netem až jsem se doklikala k Vám domů) a už asi rok Vás virtuálně navštěvuji a těším se na další den s Vámi :-)). A hlásím se o balíček č. 2.
    Pěkný den a mějte se fajně.....Pavla Š.

    OdpovědětVymazat
  59. Milá Lucie, Váš blog jsem objevila nedávno náhodou a jako bych viděla sebe, svou rodinu a své každodennosti...a hlásím se o balíček č. 3 jako většina. Zdraví Katka z Prahy

    OdpovědětVymazat
  60. Dobrý den Lucie!
    Já Vás čtu pravidelně.Líbí se mi články i fotky.Líbí se mi u vás pohoda(i chaos:))),zahrada i dům.Líbí se mi rodina i psi,články coby náměty k zamyšlení.
    Ráda čtu a tak bylo těžké vybrat si mezi balíčky.Ale připojuji se k výběru - vybírám si balíček č.1.
    Hezký den
    MíšaZ.

    OdpovědětVymazat
  61. mám ráda tuhle blogí neučesanost a volnomyšlenkářství (a když jsem tu zjistila, že jste matka Ordinace I, koukla jsem občas na reprízu... našla jsem tam ten váš humor...ona:"jaký mám oči?" on:"zavřený")
    mě by nejvíc potěšil balíček 3

    OdpovědětVymazat
  62. Dobrý den, Lucie
    ....díky za Váš blog... dýchá z něj lidskost, radost ze života (ano, i v případě "nemám chuť mluvit"), milující rodina, tvořivost.... Jste prostě fajn ženská z masa a kostí :)
    A pokud bych mohla hlasovat = vybrat si, volím balíček č. 1
    Pěkný den, PavlínaF.

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Lucia,Vas blog citam kazdy den,nahodou som nan niekde narazila a odvtedy je medzi mojimi naj..kazdy den vzdy rano musím medzi citanim dennej tlace ako prvé pozriet ci ste nepridali novy článok..prajem Vám vela energie pri pisani ;)...a ak nahodou tak cislo 1. :)..zelam krasny den :)...

    OdpovědětVymazat
  64. Luci, ráda vás čtu, nakukuju, líbí se mi, že nemáte stále naklizeno a hlavně Váš smysl pro humor! Nakukuji každý den při šálku kávy a třeba jednou si taky koupím to krásně barevné designové křeslo. :-) Potěšil by mě balíček č.1.
    Iveta

    OdpovědětVymazat
  65. Dobrý večer Lucie,
    i já mám moc ráda Váš blog a gratuluji k narozeninám. Líbí se mi Váš nadhled a postřehy z domova i z cest. Kdysi jsem někde četla,
    že uklizený byt je známkou promarněného času. A vždycky jsem ráda, když vidím, že je nás dost, co čas neztrácíme...
    K letnímu lenošení by se hodil balíček č. 1.
    Děkuji za Vaše krásné čtení a zdravím (dočasně) z Bratislavy.
    Zdeňka

    OdpovědětVymazat
  66. Dobry vecer Lucie gratuluju k vyroci! Wau uz 70 komentaru uz se tesim na foto losujici Stely jako minule u letni kabelky:-)Nasla jsem Vas nahodou diky Ententykum z kterych jsem priznavam videla asi jen 3 dily a moc me nebavily, ale Vas blog me bavi moc! Prosim teda pridat do losovano o balicek c. 2 . Lenka

    OdpovědětVymazat
  67. Juhu,, to je super a já vás čtu tři roky! Výročí pro mě nic neznamenají, ale je hezký si připomenout, jak čas plyne a pořád je to fajn. Ráda bych balíček číslo tři a už se těším, až budu číst v češtině a ne jen v angličtině :))

    OdpovědětVymazat
  68. Milá Lucko
    před rokem jsem Vás objevila a od té doby k Vám nakukuji neustále :) Bavíte mě, inspirujete mě. Díky Vám jsem objevila literární noviny ;)
    a číslo 3 je krásně kulaté :D

    OdpovědětVymazat
  69. Asi před dvěma lety jsem objevila blogy jako takové....Našla jsem v nich zalíbení. V mnoha z mnoha...A pak jsem v té hromadě všech těch vzorně hospodyňkovských, láskyplně maminkovských, kreativně kulinářských, vychytaně designových a vše vintage milujících blozích natrefila na Vás. Tedy: na Váš... Nejste ani jedno, tedy podle toho jak Vás vnímám já. A právě tím je mi Vaše blogování tak blízké a milé...Dík.

    OdpovědětVymazat
  70. Lucie,váš blog a pár jiných jako je Aranel.....jsou pro mě baterky.Nabíjím se každý den.Dík za to,že si dáte tuto práci a vyštřite chvilinku na nás čitatelky.Já osobně se přikláním ke sloupku č. 2.

    OdpovědětVymazat
  71. Soutez stejne jako cely blog je uzasne originalni, neobycejna a hlavne nekomercni! Rozhodne neni pro kazdeho a je jasne, ze to ani neni cil.. Jen tak dal!
    Nejvice by potesil samozrejme "narocny" balicek cislo 3.

    OdpovědětVymazat