Není zubař jako zubař



Dnes 4 a 1/2 hodiny v zubařském křesle.
Teď už můžu odtajnit, že tento mudr. nám dělá odborného poradce, neb v novém seriálu je i postava zubaře (Martin Kraus).
Často se mě někdo ptá, jak hledáme odborné poradce pro seriál.
Tak zubaře jsme kupříkladu získali tak, že si moje advokátka v padesátikilometrovém závodě na inlinech vytřískala přední zuby, a protože právnička nemůže zůstat bez předních zubů a její zubař měl zrovna volno, kamarádka jí dohodila tohoto mladého ďábla, který jí bezvadně vystavěl chrup znovu. Pár dní potom jí volám, že někoho sháním a ona odhadne, že přesně tenhle bude pro nás ten správný člověk.
A je.
A když k němu chodíte na praxi a vidíte, co všechno umí a jaké má vybavení, tak vám postupně všichni zubaři, ke kterým chodí vaše rodina, začnou připadat sto let za opicemi a moderní stomatologií, takže se tam pomaloučku polehoučku přehlásíte celá rodina a začnete zuřivě šetřit na lepší chrup, protože marná sláva, ale na zuby se nekouká akorát darovanému koni.

Navíc k němu jezdím ráda. Ještě mě nikdy nic u něj nebolelo. Skoro celou dobu mi něco vypráví a smím to použít ve scénáři!


5 komentářů:

  1. Já ho chci taky:o))!!!!...najít dobrého zubaře je malý zázrak..vím o tom své..dceři minulý týden provrtala zubařka kořen až do mandibulárního kanálu a navíc tam nechala kořenový nástroj, takže dceři nyní znecitlivěla část tváře a musí na mikrochirurgii na operaci pod narkózou..takže Luci, dobrého zubaře si važ,protože jak říkám..je to malý (spíš velký) zázrak..hezký zbytek víkendu Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oj, trpím s vámi, nicméně chyba se může stát každýmu, ani naší hvězdě se nevyhýbá, ale je třeba se k ní umět postavit. Ale pokud je zubařka špatná i jinak, tak rychle pryč.

      Vymazat
  2. Máš naprostou pravdu..je to jinak výborná zubařka, jezdíme za ní do Prahy..a doteď jsme byli spokojení..je to holt smůla..Jinak když jsem viděla upoutávky k seriálu, tak vím jistě, že oblíbeným pro mého muže asi nebude.ten se bojí zubaře jako čert kříže:o)..takže pokud Luci ještě dopisuješ nějaké scénáře..tak ať jsou tam zubaři milí, laskaví, vstřícní, ať to nebolí, ať jsou tam samé krásné sestřičky a další superlativa, ať toho svého k tomu zubaři dokopu:o)))))...on nejraději chodí k zubaři v Americe, protože vždycky v letadle ho nějakou záhadou vždycky začnou zuby bolet..a pak první týden v Americe lítáme po zubařích..tam ho nějak omráčí...možná tou cenou:o)) nebo spíš si nechce zkazit celý pobyt, tak jde...dělá si legraci, ze už má svého amerického zubaře..jmenuje se Nemecek a asi měl tady předky, ale slovo česky neumí.. modlím se.....snad to tak nebude i letos :o)..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, přesně tak to bude. Lidumil, vtipálek, u kterýho nic nebolí.

      Vymazat
  3. takže přesně jako v reálném životě:o))..díky:o)..jojo..jsem ukázka naivního diváka..což tě jasně musí ...:o)naprosto chápu.. a už mlčim.o), respektive -nedráždím, nepíšu:o)

    OdpovědětVymazat