Made in IKEA


Můj muž už kromě drobností odmítá cokoli kupovat v IKEA. Zajde tam rád na marinovaného lososa, ale pak utíká pryč. Naposledy jsme kupovali manželskou postel. Tvrdil, že noční stolek, který visí ve vzduchu na jednom šroubku a hmoždince, dlouho nevydrží. A měl pravdu. Postel je ještě v záruce, ale kdo by ji skládal a vozil zpátky, že? Omítl ji ovšem sám opravit. Přece říkal, že to nic nevydrží. Kdo měl pravdu, ha?!

Ještě, že máme doma tu skoro designérku. Podložila noční stolek několika dvd a celkem to drží. To asi ten Dobrý ročník nebo Almodóvar. Ti mají sílu.

Schválně. Kolik let to tam takhle bude stát?


12 komentářů:

  1. Do té doby Lucko,než odejde i ta postel.....
    Stáňa

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, musím se smát..jsme na tom podobně..u nás věci, které si koupím, musí prý odležet... takže mi v ložnici leží dvě bílé police, jedna dřevěná je v obýváku za skříní a v jídelně mi na rohu kanape stojí závěsná skříňka, která se jen závěsnou nazývá, neboť je to skříňka opírající se...manžel konstatoval, že i tak plní svůj účel:o)..čekám, jestli teď po hokejových utkáních uzrál už čas nebo počkáme po fotbale nebo po prázdninách...Je evidentní, že poličkám to vyhovuje a nejvíc manželovi, protože já neřeším otázku... Co na ty poličky dát:o)? Ostatně knížky se vejdou i pod postel a jak vidím u Tebe DVD se taky hodí:o)) k jiným účelům..přeji hezký klidný den:o) Inka

    OdpovědětVymazat
  3. Mám k reklamaci dvířka od myčky, prý stačí nafotit a poslat v mailu. Adresu mi dali na informacích. Hlavně nerozmontovávat! Údajně pošlou rekl.technika. Ale zase škoda nevyužít úložný prostor pod stolkem, že? :-) Slávka

    OdpovědětVymazat
  4. Nedovedu si představit jak dlouho by vydržel noční stolek ze Sconta...inu chce to starou poctivou ložnici ale kdo se zase do té postele s čely vejde, že ? nám se rozbil kávovar...před půlrokem ...vestavný, co s tím ?

    OdpovědětVymazat
  5. Můj táta je truhlář a z IKEA odmítá cokoli montovat či opravovat, ale postel mi tam koupil, nicméně pod podmínkou, že mi do ní vyrobí vlastní rošt ;-) :-D bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle Lucie nechápu, toužíš a koupíš si krásné křeslo a postel se stolky z IKEA? I když vím, že Ty trávíš noci u počítače a ne v posteli, přece jen do ní někdy musíš spadnout a pak by Ti měla sloužit ke kvalitnímu spánku a odpočinku. A protože si myslím, že na blbosti nemáte čas, DVD budou pod stolkem asi opravdu dlouho. Jen je možná občas vyměníte za ta, co jste již viděli. Hezký den Ti přeji a mávám za vodu! M.

    OdpovědětVymazat
  7. My kdysi spávali na rozkládacím gauči, kterému se ulomila noha.
    I nahradili jsme ji knihami.
    Fungovalo to.
    Pak se narodila dcera.
    A když jsme ji přinesli domů z porodnice, náš pes Bertík si tu "nohu" označil.
    Aby bylo vidět, kdo je tady pánem.
    Bylo tam několik verneovek...
    A. Eva

    OdpovědětVymazat
  8. To by si rozuměl s mým panem A....:-)
    Ale takováto oprava, by mohla možná být inspirací pro nový design. Nezapomeňte vyžadovat autorská práva:-)))

    OdpovědětVymazat
  9. Hezký den Lucie,
    mám z Ikea kameninový dřez a praskl, nafotila jsem, přijeli, vyměnili, v pohodě.
    radím udělat to stejné, přijedou, vymění kus za kus a bude to v poho.
    hezký den Majka

    OdpovědětVymazat
  10. Díky za zajímavé i vtipné postřehy, vůbec jsem nevěděla, že člověk taky může reklamaci jen nafotit! To se tedy jejich opraváři najezdí, jak vidím ...

    OdpovědětVymazat
  11. Luci, to je vtipny. Minuly mesic jsme koupili uplne stejnou postel s nocnim stolkem a dneska Krystufek konecne pridelal ten nocni stolek k posteli. Tak doufame, ze nam to chvili vydrzi:) Jinak nam to na knizkach vydrzelo ten mesic - nebo spis K. vydrzel mesic poslouchat moje reptani:) Nafotime, brzy..

    OdpovědětVymazat
  12. V Ikei jsme byli nakupovat jen párkrát. Bydlíme totiž na druhé straně republiky, a tak se nám nevyplácí jezdit do jedné prodejny. Využíváme proto internetový obchod. Ceny jsou stejné, ale přes slevovykupon.cz získáváme slevy. Není to moc procent, ale korunek to udělá ve výsledku mooc.

    OdpovědětVymazat