Když vaří muž (a žena píše)

 

  


Dnes nádhernej den.
S oběma psy jsme byli na dlouhé procházce, Amanda, chudinka, domů doslova dokulhala. Toho, kdo sestrojil a vyšlechtil tenhle typ psa, bych s chutí oběsila! Pořád ji litujeme. Žít v jejím těle není k životu.
Ivan nakupoval a vařil. Nakupuje pečlivě, mnoho hodin, nejraději v Makru a vyžívá se v tom. Jsem ráda, že to tak je, protože já při nákupu potravin omdlívám. Večerky jsou mým gustem, ideálně pultovka, žádný vybírání. Jedno máslo, mlíko, čokoláda a pryč.

Psala jsem dnes Ostravu, příběh s podtextem domácího násilí.
Psalo se mi úžasně, protože je to svoboda.
Sice se mi příběh pod rukama všelijak kroutí a nevychází mi tak, jak jsem původně předpokládala, ale cítím se strašně volně, protože můžu napsat všechno tak, jak to cítím.

Psát seriál pro komerční tv je stres. Disciplína, dril, povely, poslední dobou mi spíš připadá, že píšu úkol do školy. Šéfová nám to navíc opravuje červenou barvou písma, takže kolabuju hned, když soubor otevřu.
Myslím, že takhle znásilněně jsem se nikdy ještě necítila. Má to být legrace - a je to pro mě dřina.
Naopak domácí násilí je pro mě vzduch a svoboda.
Pak se v tom vyznejte.



7 komentářů:

  1. Lucie, věta "miláčku, jídlo neřeš, já to zajistím" je pro mě úplně nejvíc sexy. Kromě často vařícího a nakupujícího muže přeju i hodně vzduchu a svobody:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie, držím všechny palečky, ať máte sílu být pořád svá. Hodně vzduchu a svobody Vám přeje Magda K.

    OdpovědětVymazat
  3. U nás vaří také muž,ovšem už bez asistence pejska,který nám odešel do psího nebe.
    Do té doby byla podlaha pořád čistá....
    Stáňa

    OdpovědětVymazat
  4. U nás taky nakupuje muž. Do večerky chodím já. Je to o pár domků dál v rodinném domě. S majiteli si tykáme...to mi vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  5. Já už nechodím ani do večerky. A když muž odjíždí na delší dobu pryč, navaří nám do zásoby! Ale nesmím se tím nikde chlubit, nepřeje si to. Už mi nechutná ani v restauraci, protože muž vaří mnohem líp a ještě k tomu zdravě...jsem hodně na cestách, takže trpím!

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle "tvoje" varici prispevky miluju. Mimochodem, tvuj muz pri tom vareni vypada dost sexy. Ostatne jako kazdej chlap, zejo?:) A taky me strasne bavi, jak nemas problem nafotit linku a stul plny veci (proste tak, jak to ma bezne doma skoro kazdy (nebo si to aspon myslim)) a ne extremne, az neosobne, naklizeno jak to byva na na vetsine blogu prezentovano. A opravovani cervene me fakt rozesmalo, i kdyz chapu, ze to musi byt ocistec.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Takový problém opravdu nemám, je to asi trochu i protest vůči těm přestylizovaným domácnostem. Já bych asi uklizeno měla, ale jinak jsou všichni strašní bordeláři, což mě stojí hodně nervů. Ale klidně to vyfotím!

      Vymazat