Kam pojedeme?

Plakát k filmu Pojedeme k moři




www.youtube.com/watch?v=ygjIgFeQbRc

Ve středu jsem nestihla slavnostní premiéru, ale všichni kolegové pěli chválu, tak jsme se dnes jeli taky podívat. Sice až na druhý pokus, protože na ten první jsme přijeli do kina, ve kterém tenhle film nehráli (jak je vidět, ženy neumí číst nejen v mapách, ale i v kulturních programech).

Film je báječnej.
Ačkoli Jiří Mádl v něm nehraje, pořád ho někde v pozadí vidíte a slyšíte. Ten film je prostě jako on: nevinnej, jedinečnej, překvapivej, nečekanej, dojemnej ... i po filmové stránce nemá jeho styl obdoby. Je tam spousta schválností, které kdyby mi někdo řekl dopředu, tak okamžitě řeknu, že nemůžou vyjít. Vyšly.
Běžte se podívat i s dětmi, teda ne moc malými. Počínající puberta je tak akorát. Jo a vemte klidně i babičku a souseda. Je to pro všechny!


1 komentář:

  1. Díky Lucko za tip - kdyby ho nebylo, asi bych nešla - a nakonec jsme dnes s Dominikou strávily moc příjemné chvíle v kině.... navíc protože žijeme v Českých Budějovicích, tak to bylo pro nás ještě přidanou hodnotu - známá místa, domy, prostředí a dokonce i lidé :-)) Ještě jednou díky....

    OdpovědětVymazat