Během psaní



Vypadá to na krásný víkend. Já ho zase celý propíšu. Ale přemísťujeme se na chalupu, kde je poprvé po zimě otevřená hospoda a hospodská včera diktovala Ivanovi do telefonu, co všechno navařila. Tak se těším. Vyměním své obědové rohlíky s něčím za uvařené jídlo. A během psaní se aspoň budu dívat otevřenými dveřmi ven. Stačí mi málo. Natáčení je v plném proudu, ale na informace je pořád uvalené embargo. Tak jen píšu, že pořád píšu. Ale to už tisíckrát  znáte.


5 komentářů:

  1. Super informace, že nátáčení v plném proudu. Budu se mít na co koukat! Tak úspěšný psaní na chalupě a pohodový víkend přeji! Marcela A spící Tvé holky mne dostaly, nádherná fotka.

    OdpovědětVymazat
  2. anoano hlavně, že je to v plném proudu....ale zvědavá jsem to jo.... tak užijte pobyt na chatě ať vás tam můza líbá jako divá...fajn víkend :o)

    OdpovědětVymazat
  3. A rádi si to po tisícíprvní přečtem. Hlavně ať se Ti na čerstvém vzduchu a s takovou výbornou stravou daří, stránky scénáře přibývají a DEL používáš co nejméně. Krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
  4. To je super, mé přesuny se omezují jen mezi prací, školou a bytem. V rámci bytu pak ještě mezi pokojem a obývákem, kde máme z jídelního stolu stůl pracovní :-) bára.kára

    OdpovědětVymazat