Ve 22 hod bude ve sprše fronta

Ještě schne silikon (ne, nebyla jsem plastické operaci, máme ho zatím jen v koupelně).
Je skoro hotovo.
Bohužel nešlo zapojit nové světlo, na to musíme povolat elektrikáře, a ani staré zrcadlo se nehodí. Tak budu přemýšlet, jestli tam dám nějakej starej krám nebo něco veselýho, barevnýho. Se uvidí.
Tím končí moje reportáž.

Někteří z vás se mě taky ptali na cenu, opravdu nevím. Nátěry máme levněji, ale baterie jsme koupili kvalitnější - Grohe a zástěna je skleněná na míru Huppe (nejde mi napsat přehlasovaný u). Takže na to, že jsou to 3 m2, to nějakejch pár desítek tisíc bylo. A řekne se jenom sprchovej kout ...
Než jsme začali stavět dům, dostali jsme od kamaráda stavaře dobrou radu, kterou se řídíme pořád. 
Zní: nepočítejte, jinak se zblázníte.
Samozřejmě odhad mít musíte vždycky, abyste věděli, jestli na to máte. Většinou se ale stejně netrefíme. Můj švagr má zápisníček, do kterýho si píše všechny výdaje za dům a zahradu. Takže koupí dvě žárovky a jde si to zapsat. To by mě zabilo. Zaprvé nejsem systematik a zadruhé pak vidět tu sečtenou částku musí být na infarkt. Letos nás čeká ještě zatékající střecha. Musím hodně psát a vy se musíte hodně dívat na nový seriál :) Tu střechu fakt potřebujeme.






16 komentářů:

  1. Podle foto, výsledek je extra:-) Komentář velice vtipný!!! Jen nevím, zda přispěji na tu střechu..., sleduji pouze váš blog. Na českou TV nekoukám a tak mám mezery v televizním vzdělání:-D. Jestli scénáře jsou tak vtipné, jako příspěvky na blogu, tak na tu střechu, určitě bude!!!
    Přeji příjemný sprchovací večírek:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obávám se, že humor přirozený a výdělečný není dtto. Bohužel.

      Vymazat
  2. Líbí moc!
    A. Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Musím jen vzdychnout :áááách, a ty dveře, simulující zrcadlo...špeky v nich roztají jak máslo a nejsou TAK vidět, ty se mi taky líbí! A koukat budu, to si piš ! Jo a ani obličej po ránu v nich není vidět, to má taky něco do sebe...M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Dveře jsou tzv. sklepní (nejlevnější) z Bauhausu a krásně se tvůj odraz v nich až umělecky rozpije :)

      Vymazat
  4. Lucko myslím, že ten kontejner je fakt nutnej, je tam na něj akorát místo! Jinak je to velká krása, silikonům přeju všechno nej a ať se jim u vás líbí a zasychjí jak maj. Nezbylo vám trochu toho teaku? Bych ho asi nacpala do těch mezer nahoře na tom umyvadle, kdyby z toho teaku nějaký šikovný pan truhlář udělal "krabičku" a tu bys mohla buď použít jak se používá, dnem dolů a naplnit něčím. Teda něčím užitečným co by se tam normálně odkládalo. Já, jakožto střelený a zatím bez dalších člověků žijící člověk, bych tam dala třeba jemné malé oblázky a používala bych to na odkládání mýdla. A druhou bych narvala mechem. A nebo, esli se tam fakt cáká tak jak psaly některé čtenářky minule, tak by se ta krabička dala obrátit dnem vzhůru a vznikla by odkládací plocha a materiálové propojení s podlahou. A kdybych chtěla být uplný rebel, tak bych tu umyvadlovou ikeáckou skříňku hackla, natřením tabulovou barvou. Přijde mi k těm super dveřím a nátěru a světlu moc taková ... jako panička s kabelkou Louis Vuitton na vandru ;) ... jako jde to, ale není to uplně to vono. Střechu Ti klidně vykoukám, ale ony se internetový ratingy nepočítají, nebo? Pěknou neděli!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak - potřebovalo by to něčím shodit. Ale vzhledem k tomu, že okolo koupelny na mě vykukují další kostlivci, asi mám tuhle místnost za odškrtnutou :)

      Vymazat
    2. hele klidně přijedu se štětkou :)

      Vymazat
    3. Tak já dám vědět! Zatím jsou doma nadšeni, že máme aspoň jednu NORMÁLNÍ skříňku. Ale ono je to přejde, pak klidně i s kamarádkou přijeďte!

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Dankeschon! (Nevím, jak se z blogu prokliknout do wordu a vložit symbol, takže nemám ani to o s dvěma čárkama nad.)

      Vymazat
    2. no já mám njémeckou klávesnici, ale jinak = složitěji = se dá vložit symbol do Wordu a pak zkopírovat celý slovo sem. Ale je to uplně buřt. Teda würst ;)

      Vymazat
  6. Kdy se můžu přijít vysprchovat? Vypadá to moc pěkně! bára.kára

    OdpovědětVymazat
  7. Luci, nádhera ...... vypadá to úžasně ..... ve 22 hod. tam budu taky:o).o):o) ....Marki

    OdpovědětVymazat
  8. Dobry den, chtela bych se zeptat, co jste pozili za sterku, moc semi to libi. Dekuji Marta Rybakova

    OdpovědětVymazat