neděle 23. února 2014

Perník k nedělní snídani

Vždycky, když vidím své kulinářské výtvory, tak si říkám, že bych si měla založit blog o vaření. Tedy blog o vaření pro nešťastnice (není to teď třeba módní trend, abych nezaspala?). Nikdy mi to nevyjde jako na fotce. Buď mi něco praskne, zvadne, nevykyne, nedovaří se ... a tak. 
Ovšem perník je během hodiny téměř snědený, protože je strašně nenápadně dobrej.

A teď už jdu psát.
Přívětivý humor, za který se rozhodně nerozdávají Čeští lvi.
Víc toho ode mě dnes nečekejte.


6 komentářů:

  1. Mňam, měla jsem ráno chléb s Lučinou :( martina

    OdpovědětVymazat
  2. Vzhledem k mé linii jsem se celou sobotu přemluvala:holka NIC nepeč! A Ty na mne s perníkem s rumovocukrovou polevou ! Slintám na klávesnici... Díky za snídani! M.

    OdpovědětVymazat
  3. jsem na tom s kuchtěním podobně, jen s tím rozdílem,že poprvé to mám ukázkové, nádherné...a pak už nikdy....
    PS: když vidím ten "tuzemák", cítím nostalgii, proč nemohl rum zůstat rumem...třeba jako zkratka (rozumně uložená měna)

    OdpovědětVymazat
  4. Takovou kuchařku, bych si hned koupila:-D!

    OdpovědětVymazat
  5. Je potřeba neklesat na mysli a pamatuj, vše se dá zamaskovat. Jako tady polevou. Mě se taky vždycky všechno nepovede, tady si můžeš přečíst mé povedené přešlapy. ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. A recept bude? :o)
    K čemu je vzhledově dokonalé cokoli, když uvnitř je to jen dusilka nebo papundekl.
    Peču moc ráda, baví mě to, ale bábovku mám vždycky do kopečka a čokoládovočokoládový dort má též vždy kopeček i s kráterem a nezamaskuje to ani čokoládová poleva a přesto je holek nejoblíbenější. To je domov!

    OdpovědětVymazat