Vždycky, když vidím své kulinářské výtvory, tak si říkám, že bych si měla založit blog o vaření. Tedy blog o vaření pro nešťastnice (není to teď třeba módní trend, abych nezaspala?). Nikdy mi to nevyjde jako na fotce. Buď mi něco praskne, zvadne, nevykyne, nedovaří se ... a tak.
Ovšem perník je během hodiny téměř snědený, protože je strašně nenápadně dobrej.
A teď už jdu psát.
Přívětivý humor, za který se rozhodně nerozdávají Čeští lvi.
Víc toho ode mě dnes nečekejte.
Mňam, měla jsem ráno chléb s Lučinou :( martina
OdpovědětVymazatVzhledem k mé linii jsem se celou sobotu přemluvala:holka NIC nepeč! A Ty na mne s perníkem s rumovocukrovou polevou ! Slintám na klávesnici... Díky za snídani! M.
OdpovědětVymazatjsem na tom s kuchtěním podobně, jen s tím rozdílem,že poprvé to mám ukázkové, nádherné...a pak už nikdy....
OdpovědětVymazatPS: když vidím ten "tuzemák", cítím nostalgii, proč nemohl rum zůstat rumem...třeba jako zkratka (rozumně uložená měna)
Takovou kuchařku, bych si hned koupila:-D!
OdpovědětVymazatJe potřeba neklesat na mysli a pamatuj, vše se dá zamaskovat. Jako tady polevou. Mě se taky vždycky všechno nepovede, tady si můžeš přečíst mé povedené přešlapy. ;-)
OdpovědětVymazatA recept bude? :o)
OdpovědětVymazatK čemu je vzhledově dokonalé cokoli, když uvnitř je to jen dusilka nebo papundekl.
Peču moc ráda, baví mě to, ale bábovku mám vždycky do kopečka a čokoládovočokoládový dort má též vždy kopeček i s kráterem a nezamaskuje to ani čokoládová poleva a přesto je holek nejoblíbenější. To je domov!