V tý tašce visí maso


Dnes přípravy na Kryštofovu narozeninovou párty, která měla být i odjezdovou, ale protože nemaj to vízum ... tak jen narozeninová. Kdybysme to věděli dopředu, asi bysme nic tak velkýho nepořádali. Resp. pořádá to Kryštof, griluje Ivan, pivo točí kamarádi a platím to já. Sejít by se u nás v obýváku mělo skoro 30 lidí! Takže jsme ještě zapůjčili takovou tu plynovou ohřívací lampu, kterou mají v restauracích, abyste tam mohli sedět i venku - a my ji budeme mít na terase, kde se bude grilovat a točit pivo.
 
Ještě stále koketuju s myšlenkou, že vezmu Stelu a odjedeme, neb to asi není úplně akce pro nás. Navíc prý jsme jediná rodina, kde jsou rodiče doma, když synáček dělá párty. Už jsme to jednou zažili, můžeš kouknout zde ... a můj muž byl hrozně chválenej, tak se cejtil ještě o metr vyšší. Co se týče piva a cigaret, myslím, že slušně udržel s mladými krok a to se přece cení! Matka už taková hrdinka není.

Tak jdu doklidit zahradu, nakonec to stejně zbylo na mě, hlavně vysbírat psí hovínka, abysme je neměli až v obýváku. Naštěstí jsme už při navrhování našeho domu počítali s tím, že návštěvy zouvat nebudeme, takže naše podlaha snese i stádo obutých kamarádů.

Jo a v tý tašce visí desetikilová šunková kýta, která se dnes bude grilovat. Ještě utopence, hermelíny, pomazánky a vystěhovat obývák ... a jsme skoro nachystaný!
 

2 komentáře:

  1. Zrovna o tom přemýšlím a chci psát - představy o ideálním pátečním večeru se věkem dost mění:-) Zvolila bych variantu ústup, jen toho grilovanýho masíčka by mi bylo líto. Zdravím a přeji hezký víkend.

    OdpovědětVymazat
  2. Jen jedno slovo: H R D I N K O!!!! Lucka:-)

    OdpovědětVymazat