Pořád a pořád

 
 
Včera ve 23.14 a 23.19 hod poslední maily od kolegyň, pak jsem padla. Ráno od devíti dvouhodinový tlf s Magdalénou (spoluautorka). Dnešek prosedím u pc. Zítřek taky. A dál a dál ... Magdaléna tomu říká placatá prdel. Protože v tyhle dny ji máme určitě. Dřív jsem mívala zadek takovej kulatej, ale teď je v těch sedacích místech zploštělej. Moc se mi to nelíbí, ale na plastiku určitě nepůjdu. Už jen vzhledem k tomu, že jiné části těla kulatostí dost oplývají.
 
Snažíme se rovnat dějové linky a to je vždycky nejtěžší. Aby se jednotlivé osudy protnuly ve správnou chvíli, aby všechno bylo správně rozfázováno, situace na sebe navazovaly, nedrhly, prostě se to musí načasovat a posléze sesynchronizovat. Je to tvůrčí proces stříknutý matematikou.
 
Stela kašle pořád stejně hrozně. Takže ještě učení s ní, trocha odpočinku a zase učení. Škola nám nesmí úplně ujet, jinak ji nedohoníme.
Těšila jsem se, že bude sněžit, ale zatím nic.
Potřebovala bych na něco nabíjejícího aspoň koukat z okna.
První sníh je fajn.
 
 

3 komentáře:

  1. Zdravím Lucie, po tom co jsem potkala kamarádku, které u nás lékaři nepoznali u dcery černý kašel a pak s tím prala půl roku a ona ho potom chytla taky , ale v podstatě si to diagnostikovala už sama a ji naštěstí nasadili léčbu včas...kdykoliv slyším o někom s kašlem tak hned přemýšlím jestli to není ono...tak ne že bych chtěla strašit, ale pokud to doktor vyloučí tak má pak člověk alespoň klid. Tak ať Stelu kašel brzo přejde a ať jde psaní od ruky!

    OdpovědětVymazat
  2. Také myslím, že má černý kašel: http://nemoci.vitalion.cz/cerny-kasel/
    Byla očkovaná nebo patříte k těm "osvíceným" matkám, co považují očkování dětí za zhoubu..?
    Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, já osvícená nejsem, moje děti jsou řádně napíchaný. Přečetla jsem příznaky a naštěstí to nevypadá, ale díky za starost! Zítra to řeknu u mudr.

      Vymazat