Listopadový písně

od léta už zpívám ... tahle skladba mi od rána straší v hlavě.
Včera do pozdních večerních hodin seriálová porada, nemůžeme se pořádně shodnout, necítíme všichni postavy a děje stejně, takže se ladíme. Ale mám pocit, že to je jako s kamarádstvím, buď si lidi rozumí nebo ne. Těžko ohýbat někoho, kdo je jinej.
 
Pračka pořád čeká na náhradní díly a opravář nevolá. Ráno už jsem přemýšlela, které ze sousedek zavolám, jestli by mi hodila do pračky dvě várky našeho prádla. Tip mám, tak uvidíme. Tady v našich Malých Manažerovicích, jak naší vesnici přezdívá kamarád, se totiž podobné věci nepěstují.
 
Ráno nám přijel bazénář zazimovat bazén a popřál mi hezkou zimu. To jsem mu ale ještě předtím napsala sms, že mu nechávám otevřenou bránu a že na něj čekám. Okamžitě mi zavolal - akorát, že to byl někdo jiný, protože jsem měla špatné číslo. Ale našeho bazénáře znal, tak mi dal jiné číslo a jemu hned volal, že na něj čeká nějaká Konečná s otevřenýma vratama.
 
A pokud se ptáte na zahradníka, tak ten už asi letos nedorazí. Peníze mu dlužím ještě z loňska, příjezdová cesta nehotová, ale nemám nervy na volání a posílání esemesek do prázdna. Nebo že bych to přece jen zkusila?
 
 
 
 

5 komentářů:

  1. Lucie, nejprve gratulace k varočí...v dnešní době je to důvod k oslavě dvojnásob...a moc vám to sluší na té svatební fotce:-). A koukám, že spotřebiče taky stávkují...u nás pračka a trouba...tak přeji ať je to brzo spravené!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucie, díky, taky jsem se ráno zasmála, když jsem to četla na vašem blogu.

      Vymazat
  2. Dobrý den Lucie,gratuluji k výdrži.Z fotek je vidět příjemná atmosféra.My máme 30 let,ani to snad není možné,že jsme byli tak mladí.....Někdy je to ale na palici.
    Vrátím se k vaření s Polr...Váš muž je princ na bílém koni(vysoký,urostlý),proti němu.Ježíši co na něm vidíte?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Charizma! A to není výšce. Ale můj muž ho má taky (to charizma) :) Díky za přání.

      Vymazat
  3. Před hodinou jsem četla Tvůj blog a pořád od té chvíle přemýšlím, co za píseničku Ti straší v hlavě. Nyní mi docvaklo...Listopadový písně... a už mi taky jede v hlavě! Ach jo, asi jsem nějaká unavená! A virové onemocnění spotřebičů jede i tady, včera přijdu ke Gábině a v její kuchyni řvala pračka, jak když startuje letadlo, štěkaj na ní psi dva!

    OdpovědětVymazat