From Ireland

 





 
Občas se mi dějí takové zvláštní milé věci. Minulý týden mi napsala Marcela, se kterou jsme se díky mému blogu virtuálně spřátelily, že dnes přilétá z Irska (kde žije) do Čech a jestli bych nemohla přijet na letiště, že mi něco přiveze. Přivezla. Plnou tašku jídla, včetně  hovězího a skopového masa - od zvířátek, co se celý rok pasou venku. A taky irské slané máslo a sýry a úžasnou a a a ... prostě senzace. Ivan neváhal a hned začal vařit. Teda asi se tomu říká jinak ... když se to maso zprudka hodí na pánev ...
 
Marcelo, moc děkujeme, celá rodina je nadšená a ještě teď se cpeme (a dlouho budeme). Myslím, že takový zážitek se nám zase hned tak nepřihodí! Máš to u mě.
 
 

9 komentářů:

  1. Úžasné! Skopové bude lahůdka a to irské máslo kupuji tady u nás!

    OdpovědětVymazat
  2. Ach, no tak to je nádhera!! Úplně jsem dostala na něco chuť! Marcelo, jste hvězda :)!!

    OdpovědětVymazat
  3. Lucie, Marcelo......slint slint a dobrou chuť!

    OdpovědětVymazat
  4. No to mě podrž - to by mě nenapadlo, že někdo letadlem dopraví (v kufru?) tolik jídla...vtipný dárek a ještě štěstí, že nevidíme výsledek, to bych asi musela teď, v noci, do lednice:)))

    OdpovědětVymazat
  5. To je teda fakt prima, taky bych řekla, že tohle všechno naházet do kufru, to chce kuráž! Marcelu "znám" z blogu taky, ale teď teda u mě získala super body. To je celé strašně milé! A užijte si dobré chuti! Irsko miluju (a dobrý jídlo taky ...)

    OdpovědětVymazat
  6. Ještě že jsem to nečetla na noc.
    A. Eva

    OdpovědětVymazat
  7. a pak že jsou vánoce až 24. prosince :)

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji Vám všem, ale skromná Lucie nezveřejnila, že to bylo mé veliké poděkování za balíky novin, které mi posílá do Irska.Proto jsem přemýšlela, čím udělám radost já jim, celé rodince. A jsem ráda, že se mi to povedlo! A těším se, až se zase někdy v budoucnu setkáme na delší popovídání!

    OdpovědětVymazat