Ano, ano

 
Září je u nás doma významným měsícem.
Dnes má kupříkladu narozeniny Monika. 
A my jsme se před 25 lety brali.
Našla jsem i oznámení. Dělal ho pan Kalfus, výtvarník z Ypsilonky (dárek od našeho svědka).
Možná by to stálo za nějaké seriózní zamyšlení, ale nechce se mi nad tím filozofovat. Radši. Mám jen jediný pocit: že mě můj muž pořád baví. I když se radši neohlížím. Nerada bych vysypávala kostlivce ze skříně a že jich tam je. I přes svou vrozenou toleranci dokážu sbalit dvě igelitky a jít pryč. Vyzkoušeno. Radši ty dveře víc otevírat nebudu.
 
Jsme sice totální neslaviči, ale svatební mejdan chystáme. Přece jenom čtvrt století je pořádnej kus života. Ne každej to vydrží.
Akorát bude až na Dušičky.

20 komentářů:

  1. Lucie, gratuluji, je to krásné výročí....my slavíme pětadvacítu až v prosinci a nemůžu tomu pořád uvěřit, že už je to tak dlouho....pořád s jedním chlapem.......a oslava na dušíčky...to nemá chybu...Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, díky, asi je lepší se nad tím moc nezamýšlet, Taky přeju!!!

      Vymazat
  2. Jéé, vdávala jsem se v 89tým, to nám to letí.. Měli jste krásné oznámení, my žádné, naše svatba byla vážně "moderní", trochu nám ji pokazili rodiče, kteří se nám na ni nakonec vetřeli. :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tý jo, tenkrát to byla odvaha! Obdivuju a přeju zároveň!

      Vymazat
  3. Lucko, moc pěkný oznámení, písmo velmi povědomé... My letos před Vánoci 23.
    A tento víkend oslava našich společných devadesátin...to je taky nářez (to mi trochu evokuje tu vaši dušičkovou oslavu:-) ). Tobě ještě dodatečně vše nej ke 44 a dnešní svatební den si náležitě užijte. Jen tak dál!
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čau, Jano, tak si to užijte, to vás taky hezky potkalo a přeju Alles Gute!

      Vymazat
  4. Gratuluji k 25 letům společné lásky,štěstí,zdraví,přátelství,tolerance,pohody a humoru, ale možná i s troškou bolesti,slz,vzteku,smutku,nemoci a bezradnosti.To všechno do společného života patří a já Vám oběma přeji, aby jste TO všechno minimálně dalších 25 let s humorem,láskou a úctou jeden k druhému zvládali!Prostě spolu žili!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, díky! Je to přesně tak, jak píšeš. Ozvi se zase někdy.

      Vymazat
  5. 25 let? To je úžasné. A když partner stále ještě baví, o to víc. Navzdory všemu. Holt, kdo je na tomhle světě dokonalý??? (Já rozhodně ne :-)). Tak blahopřeju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, to číslo je jen orientační, vždycky si představím nějakou babičku se šátkem na hlavě, protože čtvrtstoletí mi připadá něco jako nekonečno.

      Vymazat
  6. Moc Vam gratuluji k Vasemu krasnemu vyroci - at je Vam spolu hezky jeste mnoho let!
    My dneska slavime tez, ale teprve 8. vyroci. A doufame, ze tu ,,petadvacitku" dame casem taky.
    At se dari!
    Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko, jasně, že dáte a přeju taky!

      Vymazat
    2. Dekuju, Lucie, ja verim, ze dame;-)!
      At Vam jde psani a at Vam producenti a jini -enti nehazou klacky pod nohy. Tesim se na nejaky dalsi pekny realizovany scenar.
      Radka

      Vymazat
  7. Lucie moc gratuluju ke krásnému výročí. 25 let to chce hodně lásky a tolerance. Mě se to moc nepovedlo a po 32 letech to jsem musela ukončit. Hodně lásky Vám oběma přeje Irma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Člověk nemůže nikdy s čím počítat. Kór ve vztahu. To vím moc dobře. Děkuju za přání!

      Vymazat
  8. Lucie veliká gratulace k výročí ! To já tedy nevydržela :o))) a těším se na reportáž ze svatebního mejdanu snad dožiju :oD

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Vaše manželství je přesně o týden mladší než já :) Dovolím si mu popřát toleranci, lásku a trpělivost na dalších minimálně 25 let :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No teda! To jsme starý. Ale vůbec vám nezávidím, ty začátky jsou hrozně těžký. Hlavně když přijdou děti ... :-) Díky za přání a taky přeju!

      Vymazat
  11. Lucie, po více než týdnu jsem otevřela své oblíbené blogy, tak se nezlobte, že až se spožděním přeji dalších pětadvacet minimálně! U nás včera proběhla patnáctka, září je na svatby a dlouhověká manželství jako dělané!

    OdpovědětVymazat