Takže Woody


Dnes jsme byli na Jasmíniných slzách od Woodyho Allena. Opět jsem si potvrdila, že filmovou kritikou bych se neuživila. Kdybych nevěděla, že to natočil WA, nepoznám to. A to jeho staré filmy znám zpaměti. Asi budu s mnoha svými čtenáři opět ve při, ale mě to neuchvátilo. Možná se to jenom netrefilo do mého dlouhodobě podivného rozpoložení.  Ale zajímavou katarzi to přece jen mělo: celou cestu domů jsme probírali náš život a byli jsme rádi, že nejsme bohatí. A že máme prima kamarády, žádné snoby. Juchú!
 
 

11 komentářů:

  1. Lucie,

    a videla jste tohle?

    http://www.studiodva.cz/program/nejblizsiPraha.php?code=hvezda

    zajimal by me Vas nazor.

    ale Cate blanchett - je v slzach vyborna - nebo ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Herci vynikající, samozřejmě!
      Paní Holubovou jsem ještě neviděla, zajišťuju lístky, ale trpíme nedostatkem hlídání, tak se to vždy nějak mine.

      Vymazat
  2. Lucie, nic si z toho nedělej. :-) Myslím, že i Woody Allen se někdy utne. Taky stárne a řekla bych, že sebelepší režisér nemá nikdy jistotu, že se mu podaří všechny filmy stejně. Já jsem takto se smíšenými pocity sledovala jeho předchozí kus Půlnoc v Paříži. Zajímavý nápad, ale celé to provedení bylo jen průměrnou romantikou. M.

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. To je úžasná nabídka! Vida, co všechno člověk může získat přes blog. Díky, když nikoho neseženu, ozvu se! :-)

      Vymazat
  4. Dobrý den Lucie,

    jak jsem cetla Vas minuly prispevek, tak jsem byla zvedava zda se Vam bude libit Woodyho film. Pro me to bylo zklamani, dokonce jsem v kine mela co delat, abych neusnula...Ovsem vidim, ze nejsem jedina. Zitra jdu na novy film Zivot te druhe s Juliette Binoche. Tak jsem taky zvedava:). Mejte hezky den.
    Sarka

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den Lucie,
    sdílím vaše pocity, hezký den. Iva

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Lucie, dneska jdu na Jasmínu hned po práci do kina Bio Oko. Sama.
    A pevně doufám, že se neshodneme, protože se na ten film dost těším:). V recenzích, které jsem četla, to přirovnávají k Match Pointu, a ten se mi líbil hodně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá. Match Point miluju, ale Jasmínu fakt ne. Někdy se mi to rozleží po pár dnech v hlavě, ale tentokrát ne.

      Vymazat
    2. Tak jsem včera byla na Jasmíně... Film se mi líbil, řekněme, tak napůl. Možná na třičtvrtě. Taky mě úplně neuchvátil, ale Cate Blanchett je opravdu skvělá a té její postavy mi bylo strašně líto. Strašně líto! Hlavně proto, že jsem předtím od několika lidí, kteří ten film už viděli, slyšela, jaká to je příšerná megera... a v kině jsem zjistila, že její osud mi vlastně připomíná moji mámu.
      No nic :).

      Vymazat
    3. Mně jako megera nepřišla. Spíš nešťastnice. A taky mě fascinuje, jak si jedním špatným rozhodnutím můžeš zničit celej život. A nejen sobě. Ale celkově jsem čekala víc.

      Vymazat