Mobil s křidélky

 
Jsme v půlce prázdnin. Strašně to letí. Zítra ráno se zase přesouváme na chalupu, tak nevím, jak moc budu přispívat do blogu. Většinou se mi ho ani nepodaří otevřít, jsem ráda, když vydoluju maily. Ale třeba se stane zázrak.
Mám sice internet v mobilu, ale nemám chytrý telefon, naopak mám dost hloupý telefon, kterému už ani nefungují některé klapky, takže internet začnu využívat, až si pořídím nový mobil.
 
Za ty roky už mě asi znáte, takže pokud byste měli opravdu tip na mobil pro Konečnou, budu velice ráda. Chtěla bych, aby byl rozměrově větší, a aby to nebyl apple (ne, že bych ho neobdivovala, ale to už je pro mě vysoký level, kam já ani nedohlédnu). Možná takový mobil s křidélky, aby mé pošramocené IT sebevědomí trochu povznesl.
 
Měl by následovat oslí můstek, ale na žádný jsem nepřišla
 
Mám jednu obdivovatelku, která mi pokaždé, když avizuji svou nepřítomnost na blogu, hojně začne psát pohrdavé komentáře. Ví, že nemám šanci je vymazat. Ale třeba nastane zázrak č.2.
 
Tuším, že se občas svým názorem někoho z vás dotknu, ale berte to tak, že mým cílem není se do někoho trefovat, ale taky nechci psát předem předžvýkané věty. Můj blog je o tom, že mám nějaký názor a ten prezentuju. A samozřejmě, že s vámi nemusí vůbec souznít. To jsem pak ráda, když mi to napíšete, jako včera lékařka Sylvie. Beru to jako plodnou kritiku, která pro mě má velký význam. Samotné urážky (byť zaobalené v rádoby sofistikovaném stylu) mě nikam neposunou. Proto paní (viz odstavec výše) mažu.
Tak to jen abyste věděli.
 

11 komentářů:

  1. co to máš za ptáky? Ty jsou krásní! Mobily jsou šílenýýýý - zrovna máme čerstvou zkušenost s novou Nokii Lumii a je to asi pro lidi, jejichž IQ je nezměřitelné nebo pro někoho, kdo postrádá jakékoliv logické myšlení a je chaotik. Takže ten si nekupuj:-D Užij si chalupu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přijedeš? Přijeď!
      Ptáci jsou od Ouhrabky, jsou malinký a visej nám v obýváku.
      Díky za (ne)tip!

      Vymazat
  2. Lucie, poslední dva dny hledám taky nový mobil, protože mi ten starý zničehonic odešel. Na chvíli jsem zešílela a přemýšlela o iPhonu, ale nakonec jsem už skoro definitivně rozhodnutá pro Samsung Galaxy mini. Vybral mi ho manžel, já na to srovnávání nemám nervy, ale zdá se, že je to mobil tak akorát pro mě - cenově i vzhledově přijatelný, dost chytrý na to, aby uměl i internet a ne zas přechytralý, aby ze mě dělal idiota :-)

    OdpovědětVymazat
  3. U nás se velmi osvědčil Samsung Galaxy mini, když jsme něčím "chytrým" a nedrahým potřebovali vybavit naše slečny. Intuitivní, příjemné ovládání, po nastavení to už pak žije a dělá vše "samo", Samsung mile překvapil.

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlas.Ač nadšenec Apple musím uznat, že samsung galaxy ace2 je skvělý.Můj muž technický anti talent je spokojen.Stoji 3800,-Kč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tipy, už jsem se dívala na internet, to by asi šlo ... dám vědět!

      Vymazat
  5. Tak takhle by to nešlo!
    V pondělí hlásili bouřku. Při prvním zahřmění jsem vypnula počítač a zodpovědně ho vytáhla ze sítě.
    Po nastartování problémy. Prodírám se rámečky s nejrůznějším varováním. U Lucie pořád Nahota + nula komentářů. Aha, asi se styděj.
    Další den zas nic nepřibylo. Je mi Lucie líto. Až tak, že chci utrousit nějaké moudro na toto téma. Nejsem ale právě specialistka.
    Příští den zase nic nového.
    Mám o Lucii strach. Ale co by se jí muselo stát, aby přestala psát?
    Napadá mě jediná strašlivá možnost...
    Dnes jsem rázně odklikla COSI a nestačím se divit!
    Tady to žije, to jen já jsem byla zakletá.
    Mám radost, že vás vidím.
    Tak užívejte léta!
    A. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! To je neskutečné milé.
      To zamrznutí se mi taky stává, nevím, jak pak z toho vylezu. Chce to prostě zkoušet něco mačkat!

      Vymazat
  6. Tak Luci, ještě k mobilu. Děti mají Samsung Galaxy - Denča Mini2 a Davča Ace. A oba jsou spokojení. Myslím, že to nejsou typy mobilů, na které by člověk musel mít vyšší dívčí, je to spíš intuitivní ovládání. Ale pozor, občas jim zamrzne software - hlavně u té MINI. Prý tedy když hraje hry. Tak je pak tolik nehraj! :-)) Takže spíš si kup ten "dospěláckej" ACE 2:-) Kdybys chtěla, stavíme se a osaháš si je:-) papa

    OdpovědětVymazat
  7. Kupte si telefon s Androidem a do toho aplikaci Big Launcher http://biglauncher.com/
    Já mám samsung galaxy ace s tímto programem a spokojenost :) teď to budeme dávat i mé padesátileté mamce, protože jak jsou ty ikonky velké, tak i bez brýlí na to dobře vidí. Radka

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Lucie,po "sto letech"opět nakukuji a souhlasím s nákupem Galaxy mini.Též ho mám,ovládání super,fotí,sms a MMS též zvládá.Internet je přístupný,přehledný...jsem spokojená.Doporučuju.

    OdpovědětVymazat