Konečně Revival!


Dnes jsme se konečně vypravili na film Alice Nellis Revival.
Nádhera!
Rozjezd sice pomalý, ale brzy to chytí tempo a fóry se na vás hrnou ze všech stran. Pokud se chcete pobavit i dojmout, určitě na něj běžte. Na konci sál dokonce tleskal. To už jsem dlouho nezažila.
Pro mě jeden z nejlepších filmů o stáří, který jsem kdy viděla. Celý večer doma nemluvíme o ničem jiném. Vzali jsme s sebou mother in love a ta je taky nadšená. Jen Stela s kamarádkou šly do vedlejšího sálu na Já, padouch 2, ale když loni Stela s námi zvládla severský film s výraznou erotickou linkou, tohle by dala taky.
A úžasná hudba Honzy Ponocného.
Hned si jdu koupit soundtrack!
 
 

10 komentářů:

  1. Skvělý film.. Opravdu. A vůbec nevadí, že jsem se na něho koukala ještě jako mládě :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vy tleskali?...já měla takovou chuť to udělat :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, četla jsem na vašem blogu. Akorát já ještě nezaznamenala špatnou reakci diváků, jak tam píšete, ale je fakt, že mám jen odezvu od kamarádů, kteří jedou na stejné vlně.

      Vymazat
    2. Mým kamarádům se také líbil, všem. A všichni mí kamarádi volili srdcem ale na hradě je Zeman, tak to je.

      Vymazat
  3. Zdravím, minulý týden jsme také zašli, SUPER !

    OdpovědětVymazat
  4. Na Revivalu jsme byli minulý týden a mám na něj úplně stejný názor. Pomalý rozjezd, v jednu chvíli mě dokonce napadlo, jestli zvládnu se dvě hodiny koukat na čtyři staré dědoušky, ale bylo tam tolik vtipných scén, že jsem se úplně zajíkala smíchy, to už se mi v kině dlouho nestalo....závěrečná scéna dokonalá! Člověk zase jednou odchází z kina s dobrým pocitem ....

    OdpovědětVymazat
  5. Já původně ho původně vůbec neměla v plánu, ale po některém v Vašich příspěvků, Lucie, jsem si říkala, že by to asi mohlo stát za to ;) A stálo. Díky za nakopnutí.

    OdpovědětVymazat
  6. Recenze Jana Rejžka v Lidovkách mě hodně otrávila, ale jak tady čtu nebude to tak horké - dám na vás a půjdu si udělat vlastní názor :-)

    OdpovědětVymazat
  7. K nám film doputuje až tento pátek, takže jdeme celá rodina a těšíme se!!LenkaK

    OdpovědětVymazat
  8. Když už všechny blogerky, u kterých si čtu, byly, tak jsme teda využili vzácné chvíle bez dítek a s manželem také vyrazili po letech do kina. Film se mi líbil, i když člověk se vtípkům směje a někde vzadu v hlavě mu bliká, "ty vole, vona to zas taková sranda není s tím stárnutím, taky umíráš :-)". Všichni čtyři členové kapely jsou super zahraní, obdivuji široký záběr Bolka Polívky a samozřejmě uťápnutý "Karel" a jeho proměna, to tedy pan Krobot taky zahrál výtečně. Kritiku jsem žádnou nečetla a je mi jedno, jestli budu primitivní barbar, co neprokoukl kalkul Alice Nellis, co chce úspěch mas :-).

    OdpovědětVymazat