Design pes


Dnes jsem už oblečená, kdyby vás to zajímalo.
Cherry si oblíbila bílý polštářek, který mi přivezla kamarádka z Kanady a sama ho vyrobila. Techniku pojmenovat neumím, ale pereme se o něj!
Díky své sestře a švagrovi jsem si pořídila neomezený tarif, takže mé účty za mobil budou poloviční. Do mě může reklama hučet horem dolem, ale dokud mě někdo netrkne, naprosto mě všechny výhody míjí. Nevidím, neslyším, neumím. Můj svět je jinde.
Začátkem srpna vyjde Ireně Obermannové nová kniha.
... a víc nevím.
 
Konečně je pěkné dýchací počasí, takže otevřu stoh časopisů, které jsem vydražila. V souvislosti s tím jsem přišla na jednu zajímavou věc: jakmile napíšete do titulku slovo design, článek si přečte (nebo ho aspoň otevře) mnohem víc čtenářů. I když vedle něj postavíte zcela nesouvisející slovo. Třeba pes.
Tak schválně!
 
 

15 komentářů:

  1. S těma časopisama mě provokuješ, kdykoli kouknu na aukro, tak je tam prd. Vypadá to na skvělou sbírku, gratuluju! Nechceš si zařídit časopisovou knihovnu? Chodila bych :o)
    Design pes má vkus, bílý polštář je krásný a ruční práce musela být piplačka, obdivuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co nepoužiju, pak zase dám na aukro a prodám, ale možná to zkusím nejdřív nabídnout přes blog, protože už mi psalo víc lidí. Ale pravda je, že už se to hledá v aukcích těžko a ceny stoupají, protože přihazuje dost lidí ... jak kdy.

      Vymazat
  2. To já sázím pade na "NAHOTU" ... :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda. Nahota určitě vede. Původně mě napadl titulek: Svlékáte se rádi? Ale to jsem okamžitě zavrhla. :-)

      Vymazat
  3. Pozdravujte paní,tu,co vám nosí tak krásné mečíky atd.......Vůbec udržovat ve váze stále pěkné,čerstvé květiny,to je na jeden VPP.Nevím proč,od první bouřky mi špatně fuguje PC.máte to také tak.Volala jsem na servis, tak uvidíme.Mějte se hezky.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky myslím, že nahota povede před designem....i když mě teda zrovna zaujalo to spojení pes-design:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tsss, skočila jsem na designový špek.:-) Já si pod titulkem představila, že jste v rodině "pokročili" od nahoty k zahalení a také Cherry dostala designový obleček.:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já nakouknu vždy..pes nepes...nahota nenahota. Baví mě i to mezi řádky...třeba nová kniha od Ireny Obermannové (tej to taaaak sluší !!!) jo a dcera dobrý, moc dobrý s Honzíkem na Barování, holka je talent a se smyslem pro humor, to je prima !
    No a u mě vede "dovolená", škoda měla jsem dát v posledním příspěvku do titulku slovo designová židle, mohli jsme porovnávat :o)

    OdpovědětVymazat
  7. Pes na hlave - a pod hlavou design.

    taky nakouknu vzdy :)
    Irena Obermannova - velky zklamani pro me. (ale nekrituzuji jen rikam)
    casopisy = na 1.

    diky

    OdpovědětVymazat
  8. Já nakoukla kvůli obrázku pejska :-) Štrachání v nových časopisech je nádherné :-)))

    OdpovědětVymazat
  9. Mám dotaz mimo předmět dnešní diskuze (ale napadlo mě to už několikrát): Jak snáší pes králíčka? Nesnaží se ho ulovit? :-)
    Hana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenny, která umřela, by králíčka roztrhala, ale Cherry si s ním venku na trávě hraje, olizuje ho a tak. Holt jiná povaha. Jako u lidí.

      Vymazat
  10. Z těch časopisů slintám!! A tenhle experiment s designem je jediný pokus na zvířatech, který schvaluji :)!

    OdpovědětVymazat
  11. Tak mě nalákal spíš ten pes :-). Ale jinak čtu téměř pravidelně, bez ohledu na názvy!

    OdpovědětVymazat