Verona

... žhavá. Vedro. Snad 40 stupňů. Nádherný baby. Každá druhá je Claudia Cardinale. A všechny mají boty na deseticentimetrovým podpatku. Kromě mě. Juliin balkon v rekonstrukci, koloseum v rekonstrukci. Nevadí. Všude příšerně draho. Nakonec jsme rádi, že jsme tu jen dva dny. Za taxi, jídlo a pití tu necháváme majlant.

Do Levanta to máme 284 km. V pondělí ráno balíme a venku je o dvacet stupňů míň. Padají kroupy.
První, co si v Levantu kupujeme, jsou deštníky. Ale o tom až příště. Je tu jen jedna kavárna s wifi. Musím hodně pít, aby mě tu nechali.
 

5 komentářů:

  1. Moc zdravím do daleka:-) Užívejte si.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím z chladné domoviny, užívejte si to co nejvíce a těším se na další psaní :-)
    Já bych se taky nemohla přidat k dámam s podpatky - dnes jsem většinu vyhodila do pytle a půjdou před popelnici - artóza kyčlí a kolen rozhodla. Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný výhled! Jinak já všude všechny spolucestovatele nutím chodit pěšky, kde to nejde, tak na kole nebo městskou. Když na místo neletíme, ale jedem autem, tak leda vlastním autem tam. Jednak mám z taxíků a taxíkářů takovou mikrofobii a jednak... přece to neprojezdím... když to tam můžu projíst :))))!!!! Kupte si Baci-Baci - ty bonbonky s citáty miluju! Mám pocit, že vždycky udeří hřebíček na hlavičku :)! Těším se na další atmosférické posty!

    OdpovědětVymazat
  4. Posílám moc pozdravů,chválím fotky, přeji raději sluníčko, než chladno a déšt!Odpočívejte a užívejte si sebe navzájem, památky,jídlo a pití,pohodu! Těším se na další reportáž!Marcela

    OdpovědětVymazat
  5. Jooo Keeny jsou správná volba ! Lucie užijte krásnou dovolenou a těším e na další příspěvky, protože my jsme ve fázi plánování dovolené :o)

    OdpovědětVymazat