Psi spí


Od té doby, co má Kryštof Moniku, se lidi a zvířata v naší a jejich domácnosti různě přeskupují. Většinou nikdy nevíme, pro kolik lidí večer budeme vařit (nebo mazat chleby, aby to nevypadalo, že máme denně svíčkovou). Poslední dobou nás bývá často 6 (včetně Moničiny sestry, která je stejně stará jako Stela) + 2 psi + 1 králík a na druhé straně zůstává doma jen Moničina mamka + 1 pes. Anebo různé jiné variace.
Včera se mnou psali dva psi.
Teda oni spíš spali.
Moc je to se mnou v pracovně nebavilo (museli být ale zavření, protože na zahradě se venčil králík, který se jich bojí).
 
 
Pracovnu jsem pořád ještě nezačala řešit, protože v domě čeká spousta důležitějších míst na inovaci - a pořád se k tomu nemůžeme dokopat. Píše se mi tu dobře a to je asi důvod, proč se do ničeho nevrhám. V opačném případě by to lítalo!
 
 

7 komentářů:

  1. Naši pracovnu fotit nebudu, to by neustál jen tak někdo :o))) A psi...jsme zvyklí mít doma dva. Holynky si taky potřebují s někým popovídat...s někým jiným než s člověkem :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Pejsky tiše závidím.Jedna čubinka odešla v březnu do nebe a ta druhá je ode mne 2500km.Přesto na ni myslím a už se těším,až poletím domů na dovču jak ke mně vleze na klín!A pracovna nevypadá vůbec zle,hlavně že se Ti v ní dobře píše.Včera jsem našla a shlédla film podle Tvého scénáře o Ruth.Super,zase ze života,nejvíc se mi líbila Bohunka a její střelené mládí.Hezký den !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi neuvěřitelná! Kde jsi ho vyhrabala? Bohužel tenhle film vypadá jinak, než jak mi běžel v hlavě. Vždycky závidím Alici Nellis (studovalla se mnou scenáristiku), že umí i režírovat. Prostě natočí svoji představu. Kdežto já ji nikomu přetlumočit neumím.
      S pejskem ... rozumím.
      :-)

      Vymazat
    2. Lu, asi z toho nebuddš nadšená, ale Ruth to vidí jinak je normálně ja Youtube. Pouštěla jsem si ji na Vánoce:-D a.

      Vymazat
    3. Jak to je možný? Když jsem k tomu nedala autorský práva? A ani mi nechodí žádný tantiémy? Tady je fakt autor NIKDO.

      Vymazat
    4. Já ho našla na Dlouhé filmy.cz,ještě jsem tam našla i tebou doporučovanou Intimitu a taky ji stihla zkouknout.Ta teda byla hustá!

      Vymazat