MR

Dnes jsem si cíleně koupila MF, protože jsem věděla, že v jejím měsíčníku - příloze City, bude rozhovor s mým totálním oblíbencem Michaelem Rittsteinem. Mít dost peněz, rozhodně jedna z prvních investic bude do jeho obrazu. Mám od něj jen grafiku a i tu mám hodně ráda. Z jeho kreseb/maleb leze strašně energie a to mě baví. Taky se mi líbí jeho styl života a náboj. I jako chlap mi imponuje. V Čechách totiž muži nějak zbytečně rychle stárnou. Prostě to vzdaj, nevytvářej nic novýho, zabydlej se v šuplíku "starýho psa novým kouskům ..." a ještě se k tomu hrdě hlásej. A to opravdu není ani trochu sexy. Jejich škoda. Takovej pan Rittstein pak vedle nich vítězí na plný čáře.
P.S. Pro ty, co MR neznají, je to ten zacákanej od barev. Sám o sobě je obrazem.
 
 
 

10 komentářů:

  1. Aha, takže to co sem dneska sbalila v lidušce na stolku volně k rozebrání právě kvůli téhle fotce je úterní příloha MF, aha aha. Těším se na ten rozhovor, zaujal mne i ten druhý pán...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V nějakém pomateném okamžiku u pokladem v Lidlu sem si minulý týden koupila Glanz, taky právě kvůli jedný stránce (která nakonec byla jediná co za něco stála...), a doma při listování si tam na mě vykoukla Ty :o)

      Vymazat
    2. To není pro Lucii moc povzbudivá zpráva! Jinými slovy jsi Lucii byť s úsměvem sdělila, te ona za nic nestála. Jana

      Vymazat
    3. Holky, směju se, já si ten Glanc koupila náhodou, protože na obálce bylo, že v něm jsou rozhovory s hvězdami seriálů, tak jsem si to chtěla přečíst a netušila jsem, že takhle honosně tam budu zanesena. Já vždycky odpovím na nějaký otázky a pak ani nevím, jestli to vyjde nebo ne ... takhle to chodí. Ahoj oběma!

      Vymazat
    4. Lucie, já se směju také, protože jsem přesvědčena, že Monča to zle nemyslela, jen zvolila nešťastnou formulaci :-) Jana

      Vymazat
    5. To máme ale veselý večer! :o)

      Vymazat
  2. jojo, MR to je Pán :)! To o stárnutí je naprosto přesné. Mám měřítko - můj táta. A MR je starší jak můj táta a přitom... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Michael Rittstein je hrozně sexy v obrazech i v životě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano. Úkaz. Moc jich v jeho věku není. Paní Rittsteinová se má.

      Vymazat