Po oslavě

Stela včera slavila s kamarádkami svátek. Některé se rozhodly u nás i přespat. Nejtěžší je vždycky závěrečný úklid, zabere minimálně celé dopoledne, Ať jsou holky v jakémkoli počtu. Ale hlavní je, že byly spokojené. Zatím se to odehrává bez kluků, ale nevím, jak dlouho ještě to takhle udržíme.
 
 
My jsme si večer pustili z nabídky HBO film Druhá šance (Hope Springs). Byl o manželství a docela se nám líbil. Já jsem teda asi čekala trochu víc, některé věci tam nebyly dořečené, proto si myslím, že tam muselo být něco vystřižené. Třeba to, proč  Tommy Lee Jones  není schopen při milování koukat manželce do očí. Což jsem považovala za pointu, která jaksi chyběla. Například. Kdybyste to viděli a pochopili, budu ráda, když mi to napíšete.
 
Ale jinak je to fajn podívaná, čím víc let manželství máte za sebou, tím víc se budete smát. Anebo takhle: čím okoralejší vztah, tím víc se v tom uvidíte.
Když na tom byla kamarádka v kině, tak říkala, že moc mladých se nesmálo.
To chápu. Nevěří. Zatím.
:-)
 
 
 
 

5 komentářů:

  1. Viděla jsem ten film zrovna tento týden, pochopila jsem to tak, že na ni nemůže koukat, protože pak už nemůže...prostě, že ona ho už nepřitahuje, tím pádem nevzrušuje. Mně se líbila asi tak první třetina, potom už to bylo celkem předvídatelné a nepřekvapivé... ale zasmála jsem se. Jako oddechovka to šlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahá, tak to já pořád čekala něco zvláštního a ono je to takhle ... hm, hm, díky!

      Vymazat
  2. Já ten film viděla zrovna dnes a osobně si myslím, že se své ženě nedokázal podívat do očí, protože se uzavřel do sebe a měl strach otevřít své city znova a naplno... Odhalit své já ;-). Zatvrdil se a jen kolem sebe kopal a kousal, což byla taková jeho obrana před tím , aby ho nikdo citově nezranil. Film se mi moc líbil :-).

    OdpovědětVymazat
  3. U nás skoro každý víkend někdo,,cizí"spí. Buď to jsou kamarádi našich synů nebo kamarádi mého muže.
    Ehm.V červnu čekáme celou 7. třídu. Doufám, že nebude pršet, protože nevím, kam bych tu smečku usalašila.

    OdpovědětVymazat
  4. Také u nás probíhají podobné oslavy ;-)
    Film jsem se pokoušela stáhnout, ale zatím se mi to nepodařilo :-(
    Ráda bych ho viděla, ale HBO nemáme.

    OdpovědětVymazat