Pracovna ráno

 
Včera večer na mě přišly mory, že musím něco udělat s pracovnou, protože se mi tu nepíše dobře. Navíc příšerný binec v papírech, knihách, spousty zbytečností na stole, na zemi ... takže jsem začala v osm večer stěhovat, likvidovat, přemísťovat a tak. Mojí představou je to tady co nejvíc odlehčit, přestože na 10 m2 mám asi tunu knih, velký stůl a několik dalších ks nábytku. Jsem zhruba v polovině přestavby.
 
Ráno jsem zasedla k počítači a slunce se dralo skrz stromy a vytvořilo mi v pracovně nádhernou krajkovou atmosféru. Normálně je pracovna spíš intelektuální norou, protože sem slunce jde jen pár hodin ráno a pak už nic, o to víc si to teď užívám.  Navíc ke mně poprvé přišla Cherry a chtěla se mnou psát. Jenny byla vyloženě psací pes, ta tu se mnou lehávala pod stolem a psaly jsme. Ovšem Cherry odtud vždycky zdrhala. Teď leží vedle mě na své peřině a spí.
 
Jdu psát.
To mi to dnes půjde.
 

6 komentářů:

  1. Intelektuální nora! Krásné :)))))
    Já to vždycky téměř hmatatelně cítím, jak mi ležící balast užírá energii, ale dlouho mi trvá, než se rozhodnu s tím něco udělat. Odměna je skvělá - pracuje se mi mnohem lépe. Tak ať se to podaří :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie a já myslela, že hláška "berou mě mory" se používá jen na Ostravsku. Ale vidím, že už dorazila i k Vám:)
    Ať Vám jde psaní od ruky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim, ze ten obrat popularizoval J. Nohavica v pisni Milionar, ja jsem jej tak kazdopadne slysela poprve. Nebo to lidi pouzivali vsude i predtim?

      Vymazat
  3. Mě také berou mory :o)))...ostatně mám stejné myšlenky...pouze... fyzicky se do nového pracovního koutku zatím nepouštím spíš jen pátrám v hlavě a Ikea.
    Lucie máte krásné stínohry ...fotky, zdravím !

    OdpovědětVymazat
  4. V Ostravě neříkáme "berou mě mory", ale "beru mě mory"....zásadně bez ou - jenom u - u nás není čas na zbytečná písmena!:-)
    Zdravím vás, Lucie.....já píšu nejradši v posteli s notebookem na břiše.

    OdpovědětVymazat
  5. SKvělé fotky, hlavně ty první tři. Mě taky berou mory.

    OdpovědětVymazat