Muži se nedívají na seriály


Někdy si tu připadám jako tiskový mluvčí. Nebo spíš mluvčí o tisku. Ale už s tím přestanu. Všude samé volby a všeho moc škodí. Chtěla jsem si v trafice koupit časopis o vyšívání, ale aby k tomu byl přibalený kousek látky, jehla a bavlnka. Abych si zavyšívala a zase měla na několik let pokoj. Ale nic takového neměli. Jen háčkování a tam jsem skončila u řetízku. Tak si musím nechat zajít chuť. Protože představa, že jdu do švadlenky (existuje takový obchod ještě vůbec?) a kupuju si vyšívací výbavičku, mě nijak nenadchla.
 
 
Úpis od Stely, která pořád nutně potřebuje něco koupit a tak už mi došla trpělivost. Ale vlastní krví to podepsat nemusela.


7 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Ježíš, teď jsi mě tak zaskočila, že jsem se musela podívat. Až v březnu!

      Vymazat
    2. :o) Já se taky byla podívat. Dva dny po naší Anežce...že bych jí to taky navrhla? U listopadové Alžběty by mi to procházelo dost špatně. Ale když o tom tak přemýšlím, tak ony zas tak moc nedyndají, že by nutně něco potřebovaly (mimo palandy, které musí předcházet obsáhlejší rekonstrukce...), jen strašně rády nakupují, hlavně Anežka, cokoli, klidně i sladkosti, kterých mají v šuplíku dost a nestíhají je ujíst, baví ji ten proces...píšu pořád o své dceři, že...:o)

      Vymazat
  2. Tak ten úpis je boží:) Budu si muset zavést takové úpisy sama pro sebe:D
    Mně se ale líbí, že přesto, že je to kruté nazývá Vás stále maminkou a to je na tom úpisu to nejhezčí...

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím Lucie, tak to mě pobavilo, chtěla jsem se zeptat , kdy má Stela svátek, ale jak vidím výše tak březen...no skvělé by bylo získat tento úpis v dubnu :-)))Přeji krásné zimní dny !

    OdpovědětVymazat
  4. Švadlenky stále existují. Zrovna se chystám na nákup růžové příze na jeden velmi jedovatý komunitní projekt :) A švadlenkové prodavačky bývají velmi odborně zdatné, poradí, poslouží, kousek kanavy ustřihnou, bavlnku i vzor doporučí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Miluji švadlenky, jen na ruční práce nemám čas.

    OdpovědětVymazat