Jo, jo, jo!


O víkendu jsem zvládla spoustu věcí. Mimo jiné odvolit a napsat několik tisíc slov. Nevím, jak je to možné, ale opravdu skvěle se mi píše, když v televizi dávají politiku nebo sport. Takže včera jsem psala u volebního speciálu a čím víc hlasů Karel získával, tím spokojeněji mé ruce mydlily do klávesnice. Dnes jsem dopisovala pro změnu u Jizerské padesátky. Taky koncert.
 
Takže jo, jo, jo, mám děsnou radost!
Lukáš Bauer jel Padesátku poprvé a skončil druhý.
Karel byl taky druhý.
Takže to musíme ještě dotáhnout. Mně by vůbec nevadilo, kdybysme se stali monarchií a hlava státu by se dědila. Lepší knížepáni než mocipáni.
 
Večer jsme to oslavili na Barování v Malostranské besedě. Minule jsem udělala pět fotek, tentokrát žádnou. Zapomněla jsem si totiž doma foťák. Měla jsem úplně jiné starosti. Jen co jsem dopsala sobotní porci scénáře, hledala jsem džíny, do kterých bych se po Vánocích vešla. Naštěstí jedny se nevzpouzely. Barování bylo báječné. Vždycky mám pocit, že jsem někde na dovolené.
 
Teď ovšem vzhůru do další práce!
 
P.S. Od 20 hod dnes dávají na ČT2 sběrný dokument o mami a mimi "Čtyři v tom". Jestli to je opravdu původní (ukradený) námět Soni Malinové a Hanele, už se bohužel nikdy nedozvíme.
 

3 komentáře: