Berenika taky volí Karla

Před chvílí mi přišel do mailu od Ireny Ober tento odkaz, který nazpívala její dcera herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová.
Bohužel mi nejde rovnou vložit video z youtube, takže musíte kliknout dole pod fotkou na odkaz (návod pro mého tatínka, já vím, že vy víte).



http://www.youtube.com/watch?v=6m5cW0UhLqs&feature=youtu.be


12 komentářů:

  1. Tento způsob předvolební kampaně je mi sympatický. Mě dnes na FB přistál jiný klip:
    http://www.loupak.cz/video/ze-sveta/13755-pisen-o-karlu-schwarzenbergovi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tenhle chlapík mne dostal :-)) díky za odkaz...

      Vymazat
  2. Berenika jede.....třeba i 28.1.13 večer v Malostranské Besedě :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Achjo, s Karlem... Všichni jsou z něj per plex (někdo z číra, někdo z knížectví, někdo i něčeho jiného a politicky nosnějšího..), ale kdo o něm dokáže sesmolit odstavec věcných informací, aniž by teď sednul a gůglil...? Kdo předjímá, co se asi tak za pár měsíců začne mlít a odehrávat...? Karel se stal makronkou, stal se bubble teaem, dalším symbolem Kreativních. Nic proti ničemu. Jen - na mě taková masírka působí spíš opačným vlivem. Pozn.: Nejsem zemanovec. Nemluví ze mě splín a stesk. Jen mi tam, kde je moc (stádní) poprděnosti začíná blikat kontrolka.

    Soňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dovolím si nesouhlasit. Třeba včera v MFDnes jsou dvě strany naprosto věcných informací a (ne)zásluh obou. Zajímavý informace, absolutně bez emocí.

      Vymazat
    2. Já myslela - kdo z adorujících a nosících pankáče úředníka na triku by dokázal vyšvihnout něco sám, bez netu, bez tisku. Rozumějte: nadšení by mělo vyrašit na znalostech. Na faktech. Ale děkuju za reakci : )!
      S.

      Vymazat
    3. Já to asi beru volněji. Co naposled dokázalo takhle vyburcovat národ? Je dobře, že ještě nejsme úplně vyhaslí. Za pár dní to stejně skončí. Asi to akorát ostře rozdělí národ. Já jsem pro Karla, ale obávám se, že ti, co jsou tak potichu, zvolí Zemana. A bude jich daleko víc. Rozhodně jsem ale ráda, že jsme měli svobodu rozhodování. Moc těch svobod totiž není. Zdravím!

      Vymazat
  4. Věřím, že kdo umí hospodařit se svým soukromým majetkem a postarat se o svoje zaměstnance, dokáže to i ve větším měřítku.
    A kromě toho - Tom, co u něj kupuji Nový prostor, ten ho volí taky!!!
    Anonymní Eva

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo veřejně sděluje své názory v těchto volbách... i když už jsem dneska spršku za svůj příspěvek schytala.... :-))
    A to jsem si jen dovolila pochválit tento polštářek: http://www.fler.cz/blog/zbrblanim-k-narodni-hrdosti-20797 a hlavně jeho autorku....

    OdpovědětVymazat
  6. Díky všem za názory i za odkazy. Paráda!

    OdpovědětVymazat
  7. Som naozaj nadšený, že zobrazenie váš blog, svoj ​​informatívne a užitočné, veľkú zdieľanie čítať a prezerať, aj ocenil Vaše a ja budem zdieľať to na mojom FB s mojimi priateľmi, majte aj naďalej
    http://www.mobilephonesets.com/icemobile/

    OdpovědětVymazat