Zprávy z domova

Dnes jsme měli dost náročný den. Ráno Cherry absolvovala ovariohysterektomii, čili odstranění ženských orgánů. Snáší to poměrně statečně, i když dobře jí není. Byli jsme zvyklí, že Jenny byla neuvěřitelná hrdinka (i podle slov doktora), takže s Cherry trpíme a cítíme. Ale vzhledem k tomu, že už bychom neradi opakovali Jenniny problémy, byla tahle operace poměrně jasnou volbou (kterou jsme ovšem za psa museli udělat my lidi, on by si ji jistě nikdy nevybral).
A s tím mám vždycky trochu problém, protože nerada rozhoduju za jiné (byť za psa).
Nemohla bych velet pluku.
 
Do toho se učíme se Stelou (občas i nazpaměť naprostý nesmysly), aby to vysvědčení nebyla úplná katastrofa. Já už jsem celkem za ty roky rezignovala, ale ji to vždycky ještě víc stáhne ke dnu. A to nechci.
 
 
Vyfotila jsem ty lepší chvilky, samozřejmě.
 
 

2 komentáře:

  1. Lituju Vás všechny tři.Cherrynku,i když chápu,že to bylo potřeba a nutnost,Stelu,protože učení je mučení a Vás Lucie taky ,protože jako máma určitě trpíte jak za Stelu tak i za psíčkovou.Ale to je náš odvěký úděl!tak aby bylo ráno Cherrynce lépe,Stela aby ve škole zaperlila-v tom dobrém slova smyslu a Vy z nich obou měla radost!Snad máte dobrou noc!

    OdpovědětVymazat