Zabaleno

Tak balení jsem teda silně podcenila. Nemám ráda naházení dárků do ozdobných tašek, ale ještě že jsem jich aspoň pár měla. Celé odpoledne jsem navíc hledala několik dárků. Nenašla. Jeden mě mrzí hodně. No co už.
Miluju lepenkování, čím křivěji ustřihnete papír, tím lepší výsledek. Tak aspoň s několika dárky jsem si pohrála.
 
Ty dražší už mi zabalili přímo v obchodě - např. Samsonite nebo Intimissimi. Spodní prádlo tentokrát ode mě dostanou muži. Vánoční sexy trenýrky - na jedněch blikají světýlka, dvoje hrajou koledy (snad už nikdo z rodiny nebude číst můj blog - skoro všichni jsou tady, hlídám je).
Pro seniory mám místo sexy spodního prádla zaručeně zázračné mazání na klouby. Můj muž dostane kuchařskou lekci úpravy mořských ryb u kuchaře s michelinskou hvězdičkou. Dát tohle někdo mně, tak si hodím mašli. Ivan, doufám, bude nadšenej.
 
Jdu na vaječňák!
 
 
 
 

8 komentářů:

  1. Super izolepy, vypadá to moc roztomile!

    OdpovědětVymazat
  2. Balení moc povedené!!!! Ale nadchla mě vaše knihovna!!!!!! Na té jde vidět, že je právoplatný člen domácnosti :o)) LenkaK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, knihovna je moje milovaná. Potřebovala by srovnat, na fotkách nevypadá moc dobře, ale in natura je skvělá! V příštím domě musí být v obýváku. Jsem pro comeback knihoven do centra rodinného dění!

      Vymazat
    2. Máme v obýváku a zabírá čtvrtinu stěn. Ale abych nemusela řešit často prach, mám ji za prosklenými dvířky. ta vaše se mi líbí víc, je taková střapatá :o)) Další část knížek mám v ložnici a už plánuju, kde v obýváku přiděláme police. Ty budou rozhodně otevřené! LenkaK

      Vymazat
  3. Luci, nádherně zabalené dárky ..... tyhle lepící pásky miluju ........Marki
    PS: Krásné svátky !!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Můj skoromanžel dostane (uvidíme se až zítra) poukaz na barmanský kurz, básní o tom skoro rok, tak doufám že bude mít radost. (A že se bude cvičit na mě :D)

    OdpovědětVymazat
  5. Pes je krásne odovzdanešťastný !

    OdpovědětVymazat