Monster high už slaví

 
Stela je nemocná, tak se nudí a nemůže se dočkat dárků. Tak už aspoň oslavila Štědrý den se svými panenkami.
Mám letos tak zajímavé a různorodé dárky, že bych vám o nich strašně ráda napsala, ale nemůžu, neb část rodiny čte můj blog. Ahoj, tati!
 
Dnes k nám přijel tranzit pro dárek pro Martina H. Nemohl se k nám v tom sněhu dohrabat. Když jsem řidiči podávala zabalenou malou krabičku, tak byl překvapený: "A to je jako všechno?"
"Je v tom mobil. Novej. Dotykovej."
"Vy jste koupila cizímu děcku mobil?"
"No."
"Pani, vy jste strašně hodná!"
 
... já vám teda musím říct, že skrz jeden mobil zažívám tolik radosti, že jsem takovou euforii neměla, ani když jsem sama sobě kupovala auto!
 
 

12 komentářů:

  1. Konečně jsem se zahřála...po dlouuuhé cestě sněhem......a už mám zase husí kůži.....to je táááááák krásný.....

    Vánoce jsou krásný, lidi jsou krásný.....život je krásnej....i když je mi zase zima.... :-)))))))

    Stele brzké uzdravení! Michaela

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý večer, chtěla jsem přidat jen příspěvek k tomu, jak se máme dobře a měli bychom se mrknout kolem nás. Dovolím si zdržet citací ze Zpravodaje Rady města Frýdku-Místku: "Chtěl hračku - 18.11. v půl druhé odpoledne byli strážníci přivoláni z prodejny Kaufland, kde ostraha zadržela nezletilé dítě ve věku dvanáct let při krádeži hračky Lego v hodnotě 50Kč, kterou rozbalil z obalu a schoval ve svých kalhotách.Hlídka při příjezdu zjistila, že chlapec měl narozeniny a dostal od rodičů "jen" sprchový gel a žádnou hračku. To potvrdila i jeho matka, která ještě uvedla, že je podle ní velký na nějaké hračky a z tohoto důvodu dostal jen jeden dárek. Celá událost bude oznámena sociálním pracovnicím, přiblížila okolnosti ..." Jen tak na okraj, jak někdo prožívá dětství. Díky za to, jak se mají moje děti. Někdy člověk odpustí i krádež. Dobrou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je strašně smutný, zrovna dnes mi kamarádka výtvarnice říkala, že pořádá pro děti z Diagnosťáku kurzy arteterapie a že ty děti jsou zmrzačené svými rodiči a okolím, přitom jsou to třeba hodné duše. A jsou zavření v diagnosťáku za mřížemi. Ach jo.

      Vymazat
    2. A už je mi zase zima.....
      Před třemi lety jsem zažila hodně ošklivé období......zrovna v tuhle dobu jsem vůbec netušila, co bude se mnou, s mým synem, s mým životem, všechno se hroutilo jako domeček s karet...... já měla štěstí...na partnera, který mě podržel i na své kamarádky, které mi pomohly z nejhoršího.......a já nemohla v tu dobu nic....jen občas koupit polívku jednomu člověku, kterého jsem potkávala v práci a který na tom byl ještě hůř než já.....nikdy v životě jsem nikoho nechápala tak, jako jeho v tu chvíli....ono na ten kraj je to totiž strašně malej kousek .......stačí nemít okolo sebe v tu svou špatnou chvíli ty svý dobrý lidi....kéž by každej na světě někoho měl.....a kéž bych i já mohla jednou pomoci víc, než jen polévkou....M.

      Vymazat
    3. Pořád na tím musím přemýšlet.....mému synovi je 11......tečou mi slzy, že nevidím na klávesnici, když si představím, co se děje některým dětem.....a není to jen o Legu - samozřejmě.......Chjo.

      Vymazat
    4. Moc dobře, M., vím, o čem mluvíte, naštěstí já se do té situace nikdy nedostala, ale stále mi bubnuje v hlavě, že na dno máme každej blízko. A někdy je polívka stokrát víc než mobil! Přeju už jenom hezký chvíle!!!

      Vymazat
    5. Jo, ono to i u mě bylo trochu opačně, než bývá obyvyklé.....chtěla jsem pomoci kamarádce...aby se na to dno nedostala ona......a natošup jsem tam byla já.....jóóóó, některý dobrý skutky se nevyplácejí.......ale jak se říká - co nás nezabije, to nás posílí......takže teď už se raduju fakt ze všeho...nebo se alespoň snažím... :-)

      Vymazat
  3. Lucie mas to tam, uvnitr, spravne srovnane. At ziji dobra srdce.

    OdpovědětVymazat
  4. Trochu odlehčím: Lucie, nepřijde ti, že ty Monsters panenky jsou i lepší než vymodelínované Barbie? Mně se pomalu zamlouvají víc než růžové Barbie, jdou tak trochu proti proudu. I když? Jsou mezi vrstevnicemi Stelly Barbie ještě in? Nebo vše jede na Monsters? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ptala jsem se, Barbie jsou pořád v kurzu, ale hrají s nimi prý spíš menší, já už si na MH zvykla, jsou to trochu kreatury, ale aspoň je v nich nějaká fantazie!

      Vymazat
  5. A zapomněla jsem dodat, že už jen ty nazdobené krabičky jsou krásné. To by se mi líbilo a pomalu by v nich nemusel být ani ten dárek :-)

    OdpovědětVymazat