Jak vyrobit z osmi postelí dvanáct

Vešli jsme se. Kde byla dvojpostel, spali většinou tři, kde nebylo nic, spal jeden (na zemi). A legrace byla náramná. Myslím, že se to všem líbilo. Horu dárků (systém každý každému) si už příště ale odpustíme. Sice jsme si všichni řekli, že jenom maličkost ... ale znáte to. Udělat radost je silnější. Děti se šťastně vyřádily, dospělí se šťastně přejedli. Kdyby nás viděl Kalousek, zavede daň z blahobytu. Řízků bylo snad sto!
A teď duchovno:
Dostala jsem spoustu knih, pokusím se o nich napsat zítra. Až mi trochu slehne.
:-)
 
 
 

8 komentářů:

  1. Dárek - nedárek, tipuju od Ježíška jménem tatínek :o) Předpokládám, že blikající trenýrky asi obdarovaný neměl kuráž předvést .oD
    Užívejte zbytek svátečních dnů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, tatínek, taky o tom napíšu. Fotky s blikajícími trenýrkami nevyšly (asi radši), ale pokusím se je vylovit z jiného foťáku. Aranel, díky, zrovna jsem dočetla váš blog, prima!!!

      Vymazat
  2. Lucko reportaz z vaseho Stedryho dne vypada naramne a dareknedarek se mi taky zda, ze je od tatinka, ktereho zdravim! U nas to bylo v mensim poctu osob i rizku, ale neco spolecneho bych tam nasla. Pristi rok bych si treba pralafakt min darku, rozbalovani bylo dlouhe a hlavne nase male holky nevedely chudery co driv. Musime ukaznit babicku :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My se na dárky vrháme sposlečně, nečekáme, až jeden vybalí, ale rovnou všichni a vykříkujeme radostí a děkujeme Ježíškovi, takže je to celkem rychlé. Doporučuju! Ahoooj!

      Vymazat
  3. Zdravím Lucie, s děláním místa na spaní, je to u nás často podobné...letos to je v pohodě, ale už se těším až si naši hoši dovedou slečny...a pak....no uvidíme....ale když vidím těch řízků...uff...doufám, že slečny budou trochu výkonné :-))). Fakt ráda čtu, jak se komu ty vánoce vydařili! U vás byla určitě sranda! Krásné další sváteční dny!

    OdpovědětVymazat
  4. Zírám na ty řízky a jdou na mě mdloby, to bych nezvládla...Máš můj obdiv! Těším se na knižní tipy:-)Krásné svátky!

    OdpovědětVymazat
  5. Luci, první co mě při pohledu na tvé fotky napadlo bylo "ŘÍZKOVÉ KRÁLOVSTVÍ" ..... super systém jak to nepoplést ... druhá věc co mě napadla, "že dobrých lidí se vždycky vleze" ..... krásného a pohodového "Štěpána" .... Marki

    OdpovědětVymazat
  6. Milé dámy, taky vás zdravím. Já řízky pouze obalila v mouce, jinak jsem na nic ani nešáhla. To vše moje maminka a můj muž. Jediné, co dělám, že několik hodin denně dokola pořád uklízím kuchyň, myčka zase nemyje, takže jsem ráda, že zítra odjedu pryč!

    OdpovědětVymazat