Barování

Ve středu se konalo v Malostranské besedě další Barování. Z domu jsme vyjížděli pozdě, na Nuseláku se zrovna chystal někdo skočit dolů, takže tam bylo plno policajtů, záchranka a tak ... ale dosedli jsme na svá místa a nelžu, za pět vteřin se začalo hrát. Po dalších pěti mi přišla sms od paní na pečení cukroví, že mi ho zrovna veze a bude u nás v deset večer. Doma byla jen Stela s Julií, což je stejně stará (jako Stela) sestra Kryštofovy přítelkyně (ještě se v tom vyznáte?). Naštěstí holky pečící paní otevřely a zaplatily. Takže good.
 
Vyfotila jsem celkem 5 fotek a všechny vám ukážu. Vůbec se mi nechtělo nic fotit, jen poslouchat. Přitom Sandra Nováková měla úžasný červený klobouk a potkala jsem tam svoji herečku Jitku Schneiderovou, které Ondřej Brzobohatý věnoval svou píseň. Ale aby nebyly drby, Jitka tam nepřišla s ním, ale s Bárou Polákovou, se kterou zkoušejí nové divadelní představení.
A taky jsem se tam seznámila s blogerkami WLČICÍ a ARANEL, jejichž blogy ráda čtu a ony o Barování píšou mnohem zajímavěji a erudovaněji, takže až od nich se vždycky dozvím, cože jsem tam vlastně viděla a slyšela. Ale ještě se loudají, holky. O Barování zatím ani řádeček!
 
Tohle je Petr Kutheil, který se účastnil pěvecké soutěže, jak se tam otáčela taková svítící křesla s porotci, název už nevím. Zpíval moc krásně a byl smutnej, podle řečí, které vedl, se s ním zrovna někdo rozešel. Ale to jen tipuju. Vyfotila jsem si ho i proto, že jsem se za svobodna jmenovala Kutheilová. Určitě máme nějaké společné předky. Já se příjmení ráda zbavila, protože mi ho každý komolil. Ale od té doby, co si mě neustále pletou s kolegyní Lucií Konášovou a nikdo vlastně neví, která jsme která, tak bych klidně Kutheilovou brala zpátky.
Tohle je Tomáš Drahoňovský se svojí kapelou (někteří se ani nevešli na jeviště, kolik jich je). Je to ten moderátor, co upjatě čte na Primě hlavní zprávy. Tady to rozjel a líbil se mi mnohem víc než v kravatě.
 
Ondřej se mi trochu rozmazal, ale stejně se mi ta fotka líbí. Je to krásnej chlap, nádherně zpívá ... a vůbec. Podle mě je zbytečně přetalentovanej.
Měl by se s někým podělit!
 

2 komentáře:

  1. Krásně napsané.. :) A Ondra je sluníčko, je skvělej.. :)A Petr Kutheil také. :))

    OdpovědětVymazat
  2. ooch, to bych tak rada nekdy videla live... snad se zadari a budou listky a budu zrovna v CR. Zajimavi lide tam vystupuji (sleduju Tvoje a Wlcice prispevky stale a libi se mi ty vase referaty, tak snad to nekdy vazne vyjde)!

    OdpovědětVymazat