Ve skříni


Tak se letos ne a ne naladit na předvánoční atmosféru, kterou mám jindy tak ráda. Nakoukla jsem do své kouzelné skříně, kde přechovávám dárky, které s láskou nakupuju v průběhu roku. Jindy už tam bývá hromada knih, kosmetiky a věcí, které překvapí i mě samotnou, neboť jsem na ně dávno zapomněla. Letos mě překvapilo nejvíc to, že tam skoro nic není. Ale polepším se. Nejhorší je, že vám ani nemůžu napsat své nápady, protože by moji blízcí mohli poznat, pro koho co je. A že mám fakt výborné (zatím jenom) tipy! Dobrá zpráva ovšem je, že balicích papírů, sáčků a krabiček mám tolik, že letos určitě nedojdou!

4 komentáře:

  1. Přesně takovou krabici mám - důležité je býti připraven ! :-)
    Jo, a vánoční atmosféra mě také ještě nedostihla...kde se asi loudá ???


    Zítra si koupím vánoční růži a budu čekat - třeba se něco stane.... :-D


    Hezký večer, Michaela

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem na tom obdobně. Jindy touhle dobou pouštím téměř koledy a trhám kalendář a letos jsem nějak pozadu a obří vánoční strom v obchoďáku mě úplně vykolejil.
    Snad mě Vánoce brzy dostihnou a já se konečně s radostí vrhnu na vybírání dárků. I když balit je, jak se znám, budu 23. prosince do tří ráno :-)

    Potřebovala bych taky takovou zásobu balících serepetiček, jenže na takové věci u nás doma existuje zřejmě černá díra :-)
    Hezký předvánoční čas! :-)
    Bára

    OdpovědětVymazat
  3. Tak holky, já už mám koledy dávno ve všech CDpřehrávačích doma i v práci rozjetý na plný pecky. Vytvořila jsem velice zvláštní adventní kalendář pro svou věčně cukruchtivou zvěř, věnec na dveře, x vrbových věnců do oken a perníčky. Ovšem nějak propadám panice a bezmoci hlavně proto, že naše dětičky chtějí jeden jediný dárek a to je notebook. Každý chce svůj, pochopitelně. Děti máme 3. Rozpočet není ani na jeden. A marně jim vysvětluji význam Vánoc. Tady ani vánoční nálada nepomůže...:-( A.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám někdy pocit, že všechny ty dárky, pečení, shánění a nedej bože uklízení nám vánoce vlastně kazí. Vánoce mám ráda právě proto, že téměř nic z toho nedělám a do ničeho se nenutím. Vánoce jsou klid, volno, pohoda...

    OdpovědětVymazat