Pět set

Zjistila jsem, že dnešní příspěvek je v pořadí pětistý na mém blogu. Kdybych za ně dostávala obligátní pětistovku, kterou mám za psaní článku do novin (v rozsahu cca 300 slov), tak jsem výrazně spokojená. Tím víc nechápu, proč tohle dělám? Proč píšu zadarmo? A proč vy všichni? Co nám to přináší? Opravdu si nedokážu nechat jenom pro sebe, kolik jsem včera vypila (kolkovaných) panáků a že na chalupě je krásně?


V sobotu nás Stela vytáhla do Tesca, že prý tam prodávají dvd Doba ledová IV za stovku. No jo, prodávali. Když jste k tomu měli nákup aspoň za pět set. Původně jsme teda chtěli nakoupit do zásoby maso, ale pak jsem uviděla nádherné psací kalhoty, takže bylo rozhodnuto. K nim vánoční ponožky a měli jsme skoro na dvě Doby ledový. Ale nelituju. Protože sehnat pohodlný psací kalhoty není jen tak. Ty růžovoučký jsou dokonce z jemného fleecu. To se mi to bude psát. A navíc cena je oproti jiným značkám opravdu hubičková.
 

12 komentářů:

  1. Mně se to děje v Tescu každou chvilku, že zajedu mezi stojany s něčím, co vůbec nechci koupit a obvykle mi peněženka pěkně vynadá, ale já si udělám radost.
    A k tomu blogování? To je dlouhé... Kdysi jsem začala z nudy v práci a časem jsem si vyblogovala i pár dobrých dobrých přátel. Postupně jsme s mými čtenáři prošli veselými barovými historkami, mým nečekaným těhotenstvím, rozchodem s manželem, jednou láskou, druhou láskou - s kolegou bloggerem, se kterým jsem doteď a chystáme se na společný život... A všechno hezky seřazené v archivu :-)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, tak to je lepší než román. To je život!

      Vymazat
    2. Tak to si chci všechno přečíst ... co takhle nový seriál o bloggerech, Lucie?.)

      Vymazat
  2. To je palčivá otázka. Proč bloguju? :-)
    Asi proto, že bych psala tak jako tak. A takhle aspoň moje ego příjemně šimrá vědomí, že mé texty někdo čte, či dokonce pochvalně hodnotí :-) A navíc to nese své ovoce...měla jsem možnost zúčastnit se autorského čtení (z téhle události jsem tak vyplesklá, že z ní budu žít ještě aspoň rok :-)
    A kalhoty jsou super...taky jsem neodolala a koupila. Jen bez toho DVD :-)
    Hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tě obdivuju! Já bych autorský čtení nepřežila. Na famu jsme si museli před sebou číst vlastní texty a nenaučila jsem se nemít trému ani za celých pět let!!!

      Vymazat
  3. Ta první fotka je nejvtipnější!!! I s těmi visačkami, ta se vám vážně povedla ... :o).

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se taky nejvíc líbí ta první fotka.Blog jsem začala psát ani nevim proč a pak se to volně přeměnilo v zápisky zahraničního zpravodaje ... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi dobrej zahraniční zpravodaj. Kam se na tebe hrabou ty televizní!

      Vymazat
  5. Jsem moc ráda, že si nedokážete nechat pro sebe, kolik jste včera vypila panáků a že na chalupě je krásně. Také jsem moc ráda za všechny informace, o které se podělíte :-) jako že ty flanelový kalhoty, co mám také doma, tak že ty jsou na psaní a ne na spaní. Tak to budu muset napravit a zkusím v nich něco napsat ;-)
    Osobně jsem zaměřená více na blogy o bydlení a mezi nimi je ten jeden jediný o psaní. A to ten Váš. A mimo jiné, všechno co se dělá dobrovolně zadarmo, tak to se podle mě dělá s láskou.
    Těším se na další Vaše příspěvky, Emilka

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den Lucie, včera jsem na Štastném blogu, který mám velice ráda, objevila odkaz na Váš blog a celé odpoledne ho pročítala. Je to velice zvláštní, mám pocit, jako bych Vás znala osobně, Váš byt, Stellu, co máte ráda... sdílím Vaše pocity ohledně volby prezidenta, podívala jsem se na stránky psího útulku a objednala si krásné "kočičí" náušnice a dnes si půjdu koupit Marianne Bydlení... Děkuji Vám za krásné, milé, optimistické myšlenky a rady a ano je obdivuhodné, že tohle píšete zadarmno... teď už Vás budu číst stále a doporučím kamarádkám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju velice za tak krásná slova! Tak platí. Sejdeme se u mě na blogu i s kamarádkami!

      Vymazat