Píchačky, část druhá

Tak píchačky - přístroj, zůstanou ještě schované. Nemáme na ně to správné místo. A představa, že je přibouchneme někam do sádrokartonu, mě dost děsí. Určitě by upadla celá stěna, protože je to děsná tíha.
 
Dřevěné pořadníky na píchačkové lístky cestují po bytě a zkouším, kde by byly nejhezčí. Ideálně bych pro ně potřebovala prázdnou stěnu, opřela bych je o ni a bylo by. Jenže prázdnou stěnu, od které by byl ještě odstup, abych se mohla kochat pohledem, nemáme. V příštím domě. Už teď mám na něj takové nároky, že jsem zvědavá, kdo mi ho navrhne a postaví!


 

12 komentářů:

  1. Složité s těmi "dekoracemi", které nemají to své stoprocentní místo. Já bych je dala před vchod!:-) A každýmu bych vyrobila docházkový list, aby bylo jasný, kdo je doma:-DD A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :))) Vždycky jsem chtěla ty staré dřevěné píchačky s tím, že se dají dohromady, umístím je v domě do chodby u vstupu a ten kdo vstoupí píchne :-D

      Vymazat
  2. Já bych je nechala tam, kde jsou. Jsou krásné a nebojím se říct, že závidím :-) ale zrovna u nás panuje několik dní trvající dusno, týkající se množství mých věcí :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Kusy (nebála bych se říci) takové historické hodnoty si teda rozhodně zaslouží čestné místo:-). Skoro teda škoda, že do nich nepůjdou napasovat ty cdčka:-)). Cinknutím píchaček bych si dokázala představit svolávat rodinu na oběd :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Lucie, pokud nevíte kam s nimi, já bych věděla...............ke mě do předsíně, vešly by se mi tam i ty píchačky,........... navnadila jste mě s nimi natolik, že už dva dny nedělám nic jiného, než že koukám na netu po bazarech a sháním je /samozřejmě, že za rozumnou cenu/, už teď vím, že pokud se mi to podaří, manžel mě zabije, chi, chi, chi ...............Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stačí na aukru zadat heslo "píchačky" a vysype se jich několik. Teď jsou tam hlavně ty "moje" pořadače, některé dokonce i s kartotéčními lístky! Svrbí mě ruka, ale nepřihodím.

      Vymazat
    2. Luci, děkuju za tip, hned se tam jdu mrknout ..........Marki

      Vymazat
  5. Lucie, dlouho jsem tu nebyla, tak jsem teď šla trochu pozpátku. Freunde von.... to je moje srdcovka, a tohle : http://www.wheretheycreate.com/ to je taky bezva!

    OdpovědětVymazat
  6. Lucie, ten váš dom je tak "surový"... a pritom živý a rodinný... zaujímavé..

    OdpovědětVymazat
  7. Lucie, píchačky jsou skvělé, mně se u Vás líbí propojení kuchyně s ostatním prostorem a hlavně ten velký jídelní stůl kolem kterého a na kterém je dost místa. Moje kuchyně je mrňavá a když se někdo odsune od stolu tak už tam nikdo neprojde. Myslím si, že takový ten prototyp obytné kuchyně jako je na starých chalupách měl něco do sebe. Všichni mohli být spolu... Olga

    OdpovědětVymazat