Z cizího

Poslední dny mám opravdu fofr. Dnes odevzdávám jednu práci, zítra druhou. Do toho se mi rozbil notebook. Řve jako traktor, když jede do kopce. Takže jsem si musela půjčit přístroj od Stely, který je sice tichý, ale má úplně jiné klapky, nejsem na dotyk s nimi zvyklá a ruší mě to. Píšu prostě na cizím a to nemám ráda. Ale díky aspoň za to, jinak nevím, co bych dělala.
Jedu dát svůj NTB spravit a ozvu se, až zase bude zdravý.
Jsem bez něj jak bez hlavy.
Nevím, jestli ten pocit znáte ...
 
 
 

4 komentáře:

  1. Znám, velmi dobře. Přeji brzkou opravu.

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Lucie,
    právě se dívám na další díl Ententýků a dohaduji se u toho s manželem, který mi neustále tvrdí, že "to už bylo"?! Odříkal mi, že Ute se dá dohromady s Matonohou, pamatuje si i Zedníčkovou jak se schází s tím svým kolouškem a teď vzpomíná proč Báře ex poslal dvojitý alimenty...nechápu to... Tvrdí, že žádné upoutávky neviděl - on se na televizi téměř nedívá, maximálně jí poslouchá, když jí mam puštěnou já. Fakt nevim... :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, to je pan manžel jasnovidec! Fakt to v prvním dílu nebylo, ale prý v tv běhají upoutávky, ze kterých se ten děj dá odhadnout. Takže je to i pro mě záhada! :-)

      Vymazat
  3. No občas ví co bude, ale dosud to nebylo zaměřeno na seriály :o)) Říkal, že žádné upoutávky neviděl a rozuzlení alimentů mu nakonec nic neříkalo. Možná že rozuzlení bude zcela jednoduché: prostě je to seriál ze života!
    Já jsem se toho docela dost dověděla na webu ČT, až moc. Mnohem raději bych se nechala překvapit, škoda.

    OdpovědětVymazat