S láskou (třeba do Říma)

Úvodem osobní pozvánka - na nový film Woodyho Allena Do Říma s láskou klidně běžte. Ačkoli ho kritika nepochválila, je fajn. Ať už jste v Římě byli nebo ne. Sám autor si v něm po letech zase zahrál a opravdu mě moc bavil. Jeho humor je originální. A co se týče děje, umí vždycky překvapit. To byste fakt nevymysleli!


V posledních dnech sleduju tiskové konference Novy a Primy k jejich podzimnímu schématu. V podstatě si mezi sebou rozdávají karty. Co půjde proti čemu, kdo proti komu. Že existuje Česká televize, si vůbec nepřipouštějí. A mají pravdu. Protože pokud bude ČT píárovat své pořady tak jako dosud, diváci ani nebudou vědět, že třeba Ententýky (jediná úplná novinka v podzimním programu ČT!) existují. Připadá mi, že asi je něco pravdy na tom, co slýchám z kuloárů ČT, totiž že pan ředitel nám moc nepřeje. Bojí se, že ho zejména Rada ČT usmaží kvůli tomu, že dal prostor komerčnímu seriálu. Tak já už nevím. Existuje snad nějaká definice komerčního/veřejnoprávního seriálu? Asi ji budu muset sama do čtvrtka vymyslet. To je totiž tiskovka ČT, kde se bude propagovat podzimní program. Jdu tam taky. A dopředu říkám, že je možné, že od příštího čtvrtka zase na pár dní vypnu blog. Než se přežene bulvární smršť. Pokud tedy vůbec nějaká bude.




Včera jsem nakupovala. V lékárně měli akci na micelární vodu Bioderma, což jsem využila a táhla se s kilem vody, která není k pití, v úmorném vedru po Praze. Pak jemná mikina. V oční optice o 60% zlevněné sluneční brýle s polarizovanými skly. A na závěr - zázrak. Nerada se přiznávám, že jsem podlehla virtuální masáži, ale skutečně jsem si zakoupila BB krém.

BB krém (BB cream) je zkráceným názvem pro "Blemish Balm Cream", což by se dalo volně přeložit jako krém na vady pleti. BB krém se původně používal pro ochanu, omlazení slabé a znečištěné pleti a také pro následnou regeneraci pleti, především po kosmetických operacích a na pleť s různými vadami.
BB krémy jsou all-in-one, Vaší pleti poskytnou přirozenou vlhkost, ochranu, rovnováhu, zároveň regenerují a vylepšují vady pleti přírodní cestou, pleť sjednocují, Vaše pokožka zůstane jemná a vláčná po dlouhou dobu.
Jedním z mnoha důvodů popularity BB krémů je jejich složení, založené na přírodní bázi, jako jsou orientální čaje, kaviár, zlato, koenzym Q10, diamantový prášek a další. Každý krém působí na Vaši pleť přirozenými biologickými procesy k obnovení, vyčištění a omlazení. BB krémy jsou vhodné proti stárnutí, proti akné nebo pro vyčištění.
BB Krémy značky SKIN79 jsou nabízeny v různých variantách, tak aby si každý zákazník mohl vybrat nejlepší krém pro svůj typ pleti.

Protože se v tom ale vůbec nevyznám a měla jen pár rad, zakoupila jsem originál asijský, prostě s nějakým odstínem - a je skvělý. Nevím, jestli to je tím, že jsem ten šťastný typ, který si něco koupí a nelituje. (A když lituje, tak to vzápětí prodá na aukru). Zkrátka když se mám rozhodnout mezi dvěma nebo čtyřiceti věcmi, vždycky se rozhodnu nějak (nevím, jestli správně), ale nelituju, že jsem si měla koupit tamto.
Takže jsem se krémem potřela (pro nás laiky to je v podstatě krém a mejkap v jednom) a jsem nadšená. Opravdu mi to sjednotilo a rozzářilo pleť, jak slibovali. Cítím se strašně krásná. To za necelé čtyři stovky stojí, ne?

P.S. Pokud byste chtěli vědět víc, nejvíce jsem čerpala z blogu http://denjekrasny.blogspot.cz/ a jeho paní majitelce tímto děkuji za inspiraci, rady a nakopnutí.

3 komentáře:

  1. Tak se musím smát sama sobě. Po přečtení minulého příspěvku jsem vědoucně pokyvovala hlavou: jasně BB krém, vím, znám, tzn. zahlídla jsem jsem reklamu na BB krém od Garnier, do bližšího zkoumání jsem se po zkušenostech mé pleti s drogerkovými krémy nepouštěla a zhruba před 15 lety jsem měla cosi jako mix krému a makeupu v jedné tubičce a e e eee, takže jsem to odsoudila, že to bude něco podobného. No vidím jak hluboce jsem se mýlila... Můžu se zeptat kde jste ho koupila? Nechce se mi po netu kvůli odstínu. A končí mi můj oblíbený hydratační krém od LRP, tak na léto by toto mohla být praktická záležitost. A děkuji za upozornění na Biodermovou akci, s tím táhnutím se ve vedru přes celou Prahu s Vámi soucítím, táhla sem se takhle v úterý se 3 rolema tapet (neuvěřitelně neskladná záležitost a poměrně dost těžká) a metrem látky na polštáře, ovšem namotané na tyči téměř mé výšky, sranda. Kdybych alespoň mohla vyběhnout v letních šatečkách, ale musela jsem mít "dlouhý noháv, dlouhý rukáv", na dovolený jsem si vyrobila parádní 20 cm modřinu na vnější straně lýtka o schody v chatce (zjistila jsem to až druhý den) a při Aktivitách jsem tak vehementně chtěla, aby můj muž uhádl, že předvádím lidojeda, že jsem sama sebe pokousala tak důkladně, až z toho mám modřiny na obou pažích, uf. Jsem jak po domácím násilí, tak raději nechci děsit spoluobčany.
    Vaši šťastnou povahu Vám moc přeji, takový je i můj muž - vybere a je spokojen, já jsem opak - vyberu/udělám a furt přemýšlím, jestli by to nešlo ještě líp. Dost blbý ve chvíli, kdy mám odevzdat klientovi projekt... Ale snad na tom ještě nejsem tak jako moje mamka, živě si pamatuji to šílenství z dětství, kdy se něco schánělo, třeba vana na chatu, všude kde jsme byli se na ní ptala než konečně byla spokojená a vanu jsme koupili, ale tím to zdaleka neskončilo, ona se na ní ptala dál, snad aby se ubezpečila, jak dobře a výhodně ji předtím koupila. Tak v tomto stádiu ještě nejsem :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mončo, taky jsem se pobavila - při čtení Vás. Krém jsem koupila přes internet - největší výběr, nejlepší cena, ale přece jen doporučuju si to trochu proklikat, já mám hodně suchou pleť, na mastnější jsou asi lepší jiné druhy. Je to krém "na den a na ven", hydratační krém to určitě nenahradí. Ten jsem si dala pod zázrak. :-)

      Vymazat
  2. jej, tak to jsem ráda, že jsem někoho inspirovala. děkuji.

    OdpovědětVymazat