Šedá a černá

Včera jsme až do večera měli předschvalovačku 2. a 3. dílu. Trochu se hádáme. Kvůli hudbě hodně. My s Magdalénou bysme jí chtěly víc, režisér méně - ale úplně jinou, a producent si trvá na svém, že ta, co je nasazená, je přesná a akorát. Jak to nakonec dopadne, je stále ještě otevřené. Producenti se přestěhovali do jiných pronajatých prostor a je to tam vážně pěkné. Nemohla jsem se vynadívat.









3 komentáře:

  1. ACH!
    Ta podlaha na 2. fotce, to na 3. fotce jsou takový ty dutý cihly? Nevím jak se tomu přesně říká (promiň tati). A ten úchvatně olezlý betonový strop...a nad trubkama se mi až zakroutily palce u nohou, ty kolínka a spojky, ty bych si asi odnesla... Když nepřistoupí na vaše připomínky, přijdu Vám pomoct je odmontovat :o)
    Dnes jedu též na šedé vlně, ikdyž v mnohem světlejším provedení a to co zpočátku vypadalo jako lehké kafe a sklouznutí do prodejny pro předvybranou tapetu, se proměnilo v téměř bezvýchodné probírání se desítkami tlustých a objemných vzorníků čehosi béžovozlatoperleťového, krásného, ale jinam (posilovnu dnes můžeme vynechat, né že bychom se do ní chystaly) až po nadšené připlazení se domů lehce před šestou, ale v ruce se vzorníkem z něhož mi běhal mráz po nohou, hurá. Ještě k němu zítra sladit barvu na boční zeď a barvu do ložnice, konzultace s technikem, držení si palců, aby tapeta přišla v rekordním čase tzn. asi o 10 týdnů dřív a "renovace v utajení" může za 14 dní vypuknout. Druhá osobní renovace v utajení mi díky tomu trochu stojí a budu natahovat dny i noci, abych to stihla než přijedou v sobotu piškvorky z tábora, ale o to rychleji a radostněji se mi ta vrtulka u zadku točí.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak Mončo, tuším, že tě doma čeká něco krásného, utajeného, tak doufám, že pak aspoň budou fotky a těším se! Zeď na 3. fotce je dřevo, právě, že je to všechno tak zvláštně zkombinované, příště (jestli nějaké bude) nafotím i detaily. Byli tam lidi, tak jsem nemohla lízt všude. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Těch hrnků od kafe ... to musel být mentální kvas!!! Kouzelné, vše!

    OdpovědětVymazat