Pohled z okna


Tak zase samota. Moje hodná rodina mě tu zanechala jen s mým psaním. Ať si spolu užijeme. Hlídá mě Jenny. Je tu ticho k neuvěření, po tom se mi doma vždycky nejvíc stýská. Potřebuju ho k životu.
Celý den píšu, jen navečer jsme šly s Jenny na procházku a stavily jsme se v hospodě na panáka a kus řeči. Abych nezapomněla mluvit a Jenny štěkat. :-)
V noci nám tu řádí myši a kuna, tak se bojím, jestli sama vůbec usnu. Dělají hrozný randál. Jenny už do patra po schodech nevyleze, takže jsem na to sama. Pusté dny jsou prima. Pusté noci už tolik ráda nemám.

7 komentářů:

  1. Zdravím Lucie, taky miluju být u nás na samotě sama...ale nejlepší je, když jsem celý den sama a muž se kolem 23:00 vrátí...to mám potom i s příjemným nikým nerušeným večerem a nocí s klidným spánkem :-). Tak přeji pohodové dny a klidné noci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zasetalucie.blogspot.com23 července, 2012 22:43

      Ó, děkuji, zrovna se chystám do postele, tak snad mě nikdo neukradne! (Ale dušička je ve mně malá.)

      Vymazat
  2. Lucie, o víkendu jsem na tebe myslela. Četla jsem rozhovor s Jitkou Schneiderovou, která na tebe práskla, že Ententýky jsou českým sexem ve městě (?). Myslím, že tenhle rozměr jsi nám zatajila :-) Jak se ti vlastně líbí Sex ve městě jako takový - myslím seriál :-) m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aho ja kde jsi tu Jitku četla? Sex ve městě se mi líbí, ale že bych byla tak odvážná a prohlašovala, že píšu "český Sex ve městě", to fakt nejsem. Já jsem jenom před pár lety, když jsem tenhle námět nabízela ČT a oni ho nechtěli, jim ho chtěla nějak přibodobnit a v zoufalství jsem vykřikla, že je to o tom jako kdyby hrdinky Sexu ve městě měly děti - a to že je ten můj námět. No, nevzali to tenkrát, ale nálepka Sexu tomu zůstala. To mě zase novináři utlučou. Nicméně, sexu je tam na českotelevizní seriál hóóódně, hlavně mluvení o něm a řekla bych, že i dost netradiční scény. První, druhej díl je takovej rozjížděcí, nejsem s nimi moc spokojená, ale od trojky do frčí, jak bych chtěla!

      Vymazat
    2. Tohle je myslim ten rozhovor
      http://ona.idnes.cz/jitka-schneiderova-muzi-odchazeji-a-zeny-preziji-fbe-/spolecnost.aspx?c=A120710_135943_spolecnost_jup

      Vymazat
  3. Moc hezké čtení, budu se sem ráda vracet :) Vintagelover

    OdpovědětVymazat