Kudy tudy?

Léto. Vedro. Chalupa. Volno. Nádhera!
Akorát přesměrované noviny k nám nedorazily. Minulé dva roky už to měl doručovatel vychytané, letos chodí zřejmě nějaký nový a nemůže nás najít. Nedivím se. Jsme zašití. Tak jsme se Stelou vymyslely, že nakreslíme šipky. Nepomohlo to. Uvidíme zítra a pak už se budu pídit osobně. Jsem na denním tisku závislá. Navíc v téhle divočině občas není ani signál, pokud neprší, tak nejde ani žádný z programů ČT. Dát příspěvek na blog je výsledkem souhry dobrých náhod. Doufám, že jedna zrovna probíhá. :-)
(30 není můj věk, ale číslo domu, aby nevznikl omyl, že jde o nějaký seznamovací inzerát.)





Včera padla poslední klapka Ententýků a pak se v baru v centru Prahy konala v noci dotočná. To se všichni, co na seriálu pracovali, sejdou a z radosti, že už to mají za sebou, se opijí. Teda někteří se samozřejmě neopijí. Ale je nás málo. :-)
Já jsem se neúčastnila. Legrační je, že mi to ani nikdo nedal věděl (autor bývá v okamžiku natáčení ihned zapomenut), dokonce v produkci seriálu nefunguju ani jako "Undisclosed-recipients", protože jinak bych dostala aspoň mail. Naštěstí ho obdržela kolegyně Magdaléna, která slíbila se tam mihnout. Takže se třeba dozvím i nějaké drby. Na mou duši, že jinak nevím vůbec nic. Jen to, co už se oficiálně říká v televizi.

P.S. Dotlačit tento příspěvek z pavučinové sítě do mobilní mi trvalo 45 minut. Uf! 

3 komentáře:

  1. Je u vas je tak krasne.... preji krasne leto .. i bez denniho tisku - nic noveho se nedeje. Vedro, bourky, Necas, parakanova. pospisil atd...

    OdpovědětVymazat
  2. S Vámi je mi dobře... moc ráda čtu Váš blog :) Krásné letní dny Děkuju Romana

    OdpovědětVymazat
  3. Milujem takto zostrihanú hlavičku, po lete idem takto :-)

    OdpovědětVymazat