Linie krásy

Dnes vyřizovací den. Platby, dohánění (a nedohnání) faktur, které už mi měly být dávno zaplaceny, ale nikdo mi nic dobrovolně neposílá. Proč by to taky dělal, když můj laxní přístup k penězům je všeobecně znám. Mně by bylo nejlíp v prvobytně pospolný společnosti. Hlavně kdyby teda se mnou moc lidí nebydlelo, abych mohla tesat texty na stěny jeskyně.

Koupila jsem si knihu Linie krásy, která získala Bookerovu cenu. Když napíšu, že je o homosexuálním vztahu, tak hned hodně z vás odradím. Ale strašně dobře se čte, ačkoli jsem výhradně orientovaná na opačné pohlaví. Ale kdo ví. Jak říká postava v mém scénáři: "To nikdy nevíš. Všechno se dá naučit."


3 komentáře:

  1. Tuhle jsem jsem Vám chtěla doporučit při minulém blogu, co číst? Pak jsem to nestihla napsat, četla jsem, viděla jsem zpracování BBC2, z obojího jsem byla nadšená. Další na seznamu pak byl Hanif Kureishi, Buddha z předměstí nebo cokoliv jiného od něj, Isaac B Singer, Stará láska, Robert Ruark, Medojedky.
    Hana.

    http://www.bbc.co.uk/drama/lineofbeauty/

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som dávnejšie čítala knihu s podobnou témou, volala sa Pretože to je na láske to strašné (Nicole Müller) a bolo to veľmi milé čítanie. V tomto som celkom bez predsudkov.

    OdpovědětVymazat
  3. ...taky jsem cetla - libezny to bylo...

    OdpovědětVymazat