Madrid/ Chagall, flamenco a nové náušnice

Tak ještě naposled Madrid. Kultura. Na výstavě mistra Chagalla se pochopitelně fotit nesmělo, na flamencu ano a na trhu v El rastro jsem se vyloženě fotograficky vyřádila. Něco jsem si koupila. Při pozorném sledování fotek to jistě objevíte. Taky jsme si se Stelou pořídily nádherné náušnice za nádherná dvě eura, ale jsou tak průhledné a křehké, že ty asi neobjevíte.



















6 komentářů:

  1. Stela ma vyborny panenky a je vazne stylova. Uz jsi ji odpustila ten pokojicek? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem rezignovala. Někdy to vyfotím. Centrofixem jsou počmárané skoro všechny police, pokojíčků v nich mají panenky asi deset a hrát si k nám s nimi chodí holčičky, kterým to rodiče doma nedovolí. Čili úplně všechny.

      Vymazat
    2. no ja jsem ten pokojicek videla, mela jsi ho tu vyfocenej. Mne prijde ze je to megadobry, mas dite pod kontrolou, at k vam radeji chodi cela hejna devenek z okoli, ne? a Stela se musi citit vazne dobre, pac ona jedina mohla ! mne je to teda sympaticky (pac to odnekud znam:)

      Vymazat
    3. No jo, ale pokojíčky už se rozšířily do všech stran a jsou vymakanější! Police budou na vybourání, ale dítě je šťastné a může tvořit!

      Vymazat
    4. A když už jste tam byli tak vás jako skutečně nezajímala ani trochu evropská liga? Já bych se hned šla na něco podívat, a manžel určitě také. Myslím si že je to důležité se vlastně takto umět odměnit i v cizím městě, jen co je pravda.

      Vymazat
  2. Pěkný fotečky, Madrid je super. Hned bych se zase vrátila. Přišla jsem tam na chuť flamenku a u nás jsem tomu propadla na plno.

    OdpovědětVymazat