Kdo je kdo

Píšu 13. díl a nemůžu se ho nabažit. Strašně mě baví. Někdy mám skoro pocit, že si ho šetřím, protože rychlost mého psaní není rychlost, ale pomalost.
Dnešní tisk a internet už přinesly informace o Ententýkách, taky spekulace a polopravdy, jak už to bývá.
Hlavní dvojici tvoří Jitka Schneiderová a Filip Blažek. Jitka = Ute. Zajímavé na tom je, že Jitka je jediná herečka, se kterou kamarádím a chodím s ní na kafe. Ale protekci neměla, naopak jsem ji z castingu původně vyškrtla, protože jsem věděla, že má roli jinde. Jenže věci se hnuly ... a je naše. Role Ute je velmi těžká, zkoušela ji spousta hereček, ale často v ní působily jako trpitelky. Chyběl jim ten drobný krůček navíc - nadhled. Jitce věřím, že to uhraje.
 
 
 Mají spolu dítě, ale nežijí spolu. Vzdalují se a zase se k sobě vrací.

 Nejbizarnější dvojice Kateřina Hrachovcová a Petr Čtvrtníček hrají bláznivou dvojici milionářů, pro které je sex víc než dítě.

 Zuzka Kajnarová a Robert Jašków, bývalí manželé (teda v rolích).
Ona je biožena, on miluje bůček. To prostě nejde dohromady.

3 komentáře:

  1. Zuzka Kajnarová mě herecky baví. Ale opravdovou radost mám z Ute! Polopravdy v médiích nesleduji, protože tady ten var pod pokličkou je mnohem, mnohem zajímavější. Skoro jsem až napjatá, jak to všechno dopadne. Hodně zdaru!

    OdpovědětVymazat
  2. Díky, máte prima blog, ale nepodařilo se mi tam nikdy přihlásit svoji blogovou identitou, až dnes jako lucie.smich (podle mailu), nevím proč. Ty vaše jídla jsou úžasný! (Zrovna piju kafe a jím koblihu, tak nahlas závidím.)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to zákeřník, ten poskytovatel! Králík je zcela živ a zdráv :-) A děkuji za chválu, zítra konečně zase něco málo přidám :-)

    OdpovědětVymazat