K princeznám se nečuchá





Pár kilometrů od naší chalupy je rybářství s živými plovoucími rybkami. Na kterou si ukážete, tu můžete mít. Ukazujeme si dost často a když pak leží smutně na talíři, vždycky si vzpomenu na památnou větu z Potkali se u Kolína. Ryby jsou nejpříjemnější částí dnešního večera, protože jinak sedím nad opravami scénáře (toho ne mého, prozatím tajného seriálu), který jsem napsala špatně. Bohužel jsem to sama nepoznala. Až když mi přišel celý červeně přeškrtaný od dramaturga. Nejdřív jsem na to koukala jak zjara a po dvou hodinách jsem uznala, že má pravdu. Myslím, že dokážu uznat svou chybu/chyby. Jsou tam ale místečka, která nedám. Většinou vtip, který by měl být nahrazen přesnějším vyjádřením, aby i natvrdlý divák pochopil. Natvrdlí holt budou mít v dílu 21 smůlu.
 

2 komentáře:

  1. Dobrý večer, tak nějak jsem doruslila až na Váš blog, který mě úplně uchvátil, příspěvky píšete s takovou noblesou a nadhledem... Dovolila jsem si přečíst blog celý. Místo toho, abych se snažila se bavit, vždyť bude nový rok, mívám v tomto období totální depky, ale díky dnešní četbě je mi moc fajn. Pište, pište, pište, baví mě to číst a budu se sem s dovolením vracet. Hodně úspěchů všeho druhu.Zdraví Margit

    OdpovědětVymazat
  2. Vy jste přečetla celý můj blog? To tedy máte můj velký obdiv (a ve skrytu mojí duše i vřelé díky, neboť pořád si myslím, že když mě někdo nezná, tak je pro něj moje psaní nepoživatelné). Taky mívám koncem roku totální depky a zrovna dnes o tom chci napsat. Děkuju a přeju bezdepkový den i nový rok!

    OdpovědětVymazat