Cha cha cha!

Pán vlevo je kamarád Jarda, který hasí naše instalatérské, topenářské a jiné havárie. Tentokrát s sebou přivezl i pana Frantu, aby nám protáhl elektrickým pérem odpad asi 20 metrů daleko, protože už se nám zase ucpal. Chtělo to odborný chirurgický zásah. A protože z lidí tahám jejich příběhy, zkusila jsem to i na Frantu. Tipla jsem ho na starého mládence, který bydlí s maminkou. Vedle jak ta jedle!  Pán se v září potřetí ženil, má o dvacet let mladší ženu, miminko, na svatbě měl sto dvacet lidí, je šťastný jako blecha a jeho největší vášní je tanec! Naprosto mě dostal. A pak, že mám odhad na lidi. Cha cha cha!
P.S. Den před nimi byl u nás kominík dělat revizi. A protože můj muž  nechává vyřizovat tyto věci mě (neboť jsem doma, zatímco on chodí do práce), náš rozhovor vypadal následovně.
Kominík: "Chcete ten komín i vyčistit?"
Já: "Jako to stříbrný?"(Náš komín je stříbrná roura.)
Kominík: "Tomu stříbrnýmu se říká komín, mladá paní."
Já: "A vy byste to jako čistil zvenku?" (Nevím, co mě to napadlo!)
Kominík: "Komíny se čistí zevnitř, paní."
Já: "Aha. Tak zevnitř asi jo."
Pak už jsem se šla schovat radši domů.

4 komentáře:

  1. Cha, cha, nádherný rozhovor, s tím kominíkem jste fakt zaperlila :-)Krásný deštivý pátek

    OdpovědětVymazat
  2. Jéééééhehehhe!!Tak to jsi zabodovala. Myslím, že kominík se na střeše chechtal dlouho. Připomíná mi to opravu trouby, kdy se mě opravář ptal, jestli mi aspoň svítí. tak jsem mu řekla, že troubu nemám na svícení. Asi jsem mu tehdá připadala dost blond nebo co :-). Pán vpravo mi přijde hrozně pohodovej,ale na mimino a třetí ženu bych ho netipla. A neřekl ti, proč se tolikrát rozvedl? A.

    OdpovědětVymazat
  3. fíha, ani já bych ho netipla na mladší ženu.. tanečky, to jo=)
    a ten zbytek - to je krása, škoda, že bydlíme v paneláku.. pak bych měla podobných příhod plný šuplík=D

    OdpovědětVymazat
  4. To víš, že mi to řekl! První žena odešla rok po svatbě zpátky k mamince, druhá si po dvaceti letech našla chlapa (a navíc nechtěla s pánem chodit tančit), třetí si na něj políčila a ještě s ním chodí trsat. To jsou příběhy!!!

    OdpovědětVymazat